BESMEK Müzik Ve Gösteri Sanatlari Kurslari Ile Hayaller Gerçek Oluyor

Beyoglu’nda kisisel gelisim ve mesleki egitime yeni bir vizyon getiren BESMEK’te açilan Müzik ve Gösteri Sanatlari kurslari yogun ilgi gördü. Alaninda uzman egitmenler esliginde uygulamali olarak müzik, tiyatro ve halk oyunlari egitimi alan kursiyerler her geçen gün hayallerine bir adim daha yaklasiyor.

BESMEK Müzik Ve Gösteri Sanatlari Kurslari Ile Hayaller Gerçek Oluyor
Kültür sanatin merkezi Beyoglu’nda hayata geçirilen Beyoglu Sanat ve Mesleki Egitim Kurslari (BESMEK) ile sanata ilgi duyan bireylere hayallerinin pesinden kosma imkani sunuluyor. Kisisel gelisim ve mesleki egitime yeni bir vizyon getiren BESMEK, genis kurs çesitliligi ve kaliteli hizmetiyle gençlerin ve yetiskinlerin ilgi odagi oldu. Beyoglu Belediyesi’nin ilçenin farkli noktalarinda bulunan 16 BESMEK Egitim Merkezinde 422 bransta açilan kurslarda 8 bine yakin kursiyere egitim veriliyor. Ilçe sakinlerinin yogun ilgi gösterdigi BESMEK kurslarinin basinda ise Müzik ve Gösteri Sanatlari alaninda açilan kurslar geliyor.

Her geçen gün hayallerine bir adim daha yaklasiyorlar

BESMEK’te çocuklara, gençlere ve yetiskinlere yönelik Müzik ve Gösteri Sanatlari alaninda açilan kurslar yeni sanatçilarin yetistirilmesi açisindan büyük önem tasiyor. Keman, Gitar, Baglama, Piyano, Türk Sanat Müzigi Korosu, Halk Oyunlari ve Uygulamali Tiyatro’nun yer aldigi Müzik ve Gösteri Sanatlari kurslarinda yaklasik 600 ögrenci egitim aliyor. Alaninda uzman egitmenler esliginde uygulamali olarak egitim alan kursiyerler her geçen gün hayallerine bir adim daha yaklasiyor. Egitim yili boyunca devam edecek olan kurslari basariyla tamamlayan kursiyerlere MEB onayli sertifika verilecek.
Kaynak: İHA