YENIMEK Kurslarinda Ikinci Dönem Kayitlari Basladi

Yenimahallelilere meslek edinme ve kisisel gelisim firsati sunan Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kurslari’nda (YENIMEK) ikinci dönem kurs kayitlari basladi.

YENIMEK Kurslarinda Ikinci Dönem Kayitlari Basladi
Eylül ayinda cam sekillendirme, giyim üretim teknolojisi, pasta yapimi ve sunumu, seramik ve cam teknolojisi gibi birbirinden farkli branslarda yeni döneme start veren YENIMEK; bu branslara ek olarak bilgisayar isletmenligi, emlak danismanligi, ilk yardim egitimi, fotograf çekimi, diksiyon, spikerlik ve sunuculuk branslarinda yeni kayit aliyor. YENIMEK merkezlerinde egitim almak isteyen ilçe sakinleri için yeni kayit dönemi basladi.



"Vatandaslarin meslek edinmesi amaciyla 250 ögretmenimizle egitim destegi sunuyoruz"

Yenimahalle sakinlerinin kisisel gelisimi için 20 farkli noktada hizmetin sürdügünü belirten Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, "Vatandaslarin kisisel gelisimi ve meslek edinmesi amaciyla 250 ögretmenimizle egitim destegi sunuyoruz. Ögretmenlerimiz 28 bin üyeye meslek edinme ve hobi kursu veriyor. YENIMEK sadece hobi kurslari degil, ayni zamanda meslek edindirme kurslaridir. Yenimahalleliler YENIMEK merkezlerine yogun talep gösteriyor. Yillardir sürdürdügümüz bu hizmetin vatandaslar tarafindan ilgi görmesi bizleri mutlu ediyor" dedi.

Kaynak: İHA