Denize Ag Atarken Ayagina Dolanan Balikçi Agi Sonu Oldu

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bir balikçi bu aksam çiktigi denizde attigi agin ayagina dolanmasi sonucu denize düserek hayatini kaybetti.

Denize Ag Atarken Ayagina Dolanan Balikçi Agi Sonu Oldu
Alinan bilgiye göre, bu aksam saat 19.00 siralarinda av için kendisine ait tekne ile Akçaabat Limani’ndan tek basina denize açilan Sevki Markal (48) açikta motorunu durdurarak ag atmaya basladi.

O sirada balik agi ayagina takilarak dolanan Sevki Markal denize düstü. Agdan bir türlü kurtulamayan Sevki Markal bogularak hayatini kaybederken, arkadaslari baliktan dönmemesi üzerine merak ederek kendisini telefonla aradi. Telefonla ulasamayinca bu kez tekneleri ile denize açilan balikçilar arkadaslarinin teknesinin bos oldugunu görünce Sahil Güvenlik Komutanligi’na haber verdi.

Markal, balikçilar ve olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri tarafindan teknesine 5-10 metre mesafede deniz içinde ayagi aga dolanmis ve bogulmus halde cansiz sekilde bulundu. Sahil Güvenlik ekipleri sahsin cansiz bedenini Akçaabat Limani’na getirirken, cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tip Morgu’na kaldirildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Kaynak: İHA