Haber Arşivi

İYİ Parti'li Ağıralioğlu'ndan CHP'li Tekin'e bir tepki daha! 'Bizi münasebetsiz soruların odağı haline getiriyor'

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, HDP'ye bakanlık sözü veren CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'e bir tepki daha gösterdi. Tekin'in ağzına geleni söylediğini belirten Ağıralioğlu, "Konuşma hevesi yüzünden bizi münasebetsiz soruların odağı haline getiriyor." ifadelerini kullandı.

6 Eylül 2022 Salı   23:41:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bosna Hersek'te FETÖ uyarısı! İslam'ı suistimal ederek yavrularımızı çalmalarına müsaade etmeyelim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek İslam Birliği'ni (Riyaset) ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada FETÖ uyarısında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bosna Hersek'te halen yapılanması bulunan FETÖ'nün civarınızda zemin kazanmasına kesinlikle müsamaha göstermemenizi sizden rica ediyorum. İslam'ı suistimal ederek elimizden yavrularımızı çalmalarına müsaade etmeyelim" ifadelerini kullandı.

6 Eylül 2022 Salı   23:22:33

Türkiye ile Gürcistan arasında siyasi istişareler 7 Eylül'de gerçekleştirilecek!

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Türkiye ile Gürcistan arasındaki siyasi istişarelerin 7 Eylül'de Gürcistan'da gerçekleştirileceği belirtildi.

6 Eylül 2022 Salı   23:13:31

Balkan turunda ikinci durak... Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balkan turunun ikinci durağı Sırbistan'a gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Sırbistan Cumhurbaşkanı Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic karşıladı.

6 Eylül 2022 Salı   22:54:33

İYİ Parti yetkilisi CHP'li Yarkadaş'a 'Hadsiz' diyerek tepki gösterdi!

CHP'li eski Milletvekili Barış Yarkadaş, HDP'nin katkısıyla alınan belediyelerde ihalelerin İYİ Parti'ye verildiğini iddia etti. Yarkadaş'ın sözlerine tepki gösteren İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun, "Millet İttifakı belediyelerinin başarılarına gölge düşüren bu sorumsuz ve hadsiz açıklamalarından ötürü Yarkadaş'ı esefle kınıyorum." ifadelerini kullandı.

6 Eylül 2022 Salı   22:35:37

Ankara'da korkunç olay! Sokakta çocuk cesedi bulundu!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, kaldırımda aydınlatma direğinin yanında 3 yaşlarında erkek çocuk cesedi bulundu.

6 Eylül 2022 Salı   22:24:26

İngiltere'nin yeni Başbakanı Truss'tan ilk ulusa sesleniş! '3 önceliğim var'

İngiltere'nin yeni Başbakanı Liz Truss, ilk ulusa sesleniş konuşmasında üç önceliği olduğunu belirterek, ekonomi, enerji ve sağlık alanlarındaki sorunları ele alarak çözüm üreteceği vaadinde bulundu.

6 Eylül 2022 Salı   22:18:40

Filistinli gazeteci Maraqa'nın DW'ye karşı açtığı davada karar verildi!

Almanya'da Berlin İş Mahkemesi, Deutsche Welle'nin (DW) Yahudi aleyhtarlığı yaptığı iddiasıyla işten çıkardığı Filistinli gazeteci Farah Maraqa'nın haksız yere işten çıkarıldığına hükmetti.

6 Eylül 2022 Salı   22:00:45

Eski eşini öldüren sanığa müebbet cezası...

Denizli'nin Çal ilçesinde, eski eşini tüfekle öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan 28 yaşındaki sanık, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

6 Eylül 2022 Salı   21:52:17

Bakan Nebati'den KOBİ'lere yeni destek müjdesi! Kullandırım koşulları yakında bilgiye sunulacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Ekonomi Modeli'ne ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Destek paketlerinin işletmelerin finansal ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir işlev gördüğünü ifade eden Bakan Nebati, KOBİ'lere yönelik yeni bir desteğin müjdesini vererek, "Hazine Destekli Kefalet Paketi, ekonomimizin lokomotifi olan KOBİ’lerimizi odağına alan bir anlayışla kurgulanmakta olup, teknik çalışmaların tamamlanmasına müteakip hazırlanan paketin kullandırım koşulları ve diğer tüm detayları kamuoyumuzun bilgisine sunulacaktır" dedi.

6 Eylül 2022 Salı   21:47:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bosna Hersek’in merhum lideri Aliya İzzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek ziyareti kapsamında Bosna Hersek'in ilk Devlet Başkanı merhum Aliya İzzetbegoviç'in kabrini ziyaret etti

6 Eylül 2022 Salı   21:24:19

Biden yönetimi çip üretimine yönelik 50 milyar dolarlık yatırım planının detaylarını açıkladı!

ABD Ticaret Bakanlığı, yerli yarı iletken endüstrisinin geliştirilmesini amaçlayan 50 milyar dolarlık yatırım planının uygulama stratejisini paylaştı.

6 Eylül 2022 Salı   21:08:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bosna Hersek'e yatırım çağrısı! "Bir milyar dolar ticaret hacmini aşmayı hedefliyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna-Hersek-Türkiye İş Forumu'nda açıklamalarda bulundu. " Ticaret hacmimiz bu yılın ilk 8 ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 15 oranında artışla 627 milyon dolar olarak gerçekleşti." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2022 sonunda 1 milyar dolar ticaret hacmini aşmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

6 Eylül 2022 Salı   20:46:19

HDP, CHP ve İYİ Parti kavgasından 'özerklik talebi' çıkardı!

CHP milletvekili Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" açıklaması sonrası İYİ Parti'den gelen tepkiler, Millet İttifakı'nda gerilime neden oldu. İttifaktaki 'HDP' kavgası sürerken, HDP vekili İmam Taşçıer'den skandal bir açıklama geldi. "İYİ Parti ile CHP arasında HDP’ye bakanlık verelim-vermeyelim tartışması Kürt meselesine nasıl baktıklarını da gösteriyor." diyen Taşçıer, "Kürtler kendilerini yönetmek istiyorlar." ifadelerini kullandı.

6 Eylül 2022 Salı   20:26:47

Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu! Uzman öğretmen eğitimleri 9 Eylül'e kadar uzatıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), uzman öğretmenlik eğitimlerinin 9 Eylül'e kadar uzatıldığını bildirdi. Aynı kapsamda yürütülen başöğretmenlik eğitimleri ise daha önce belirtilen takvim doğrultusunda 19 Eylül'e kadar sürecek. İşte MEB'den yapılan o açıklama ve tarihler...

6 Eylül 2022 Salı   20:09:39

Arap Birliği toplantısında gerginlik! Libya dışişleri bakanı başkan seçilince Mısırlı bakan toplantıyı terk etti!

Mısır'ın başkenti Kahire'de düzenlenen Arap Birliği'nin dışişleri bakanları düzeyindeki 158’inci olağan toplantısı gerginlikle başladı. Toplantıyı terk eden Mısır, buna gerekçe olarak Türkiye'nin desteklediği Libya hükümetinin dışişleri bakanının toplantı başkanlığına seçilmesini gösterdi.

6 Eylül 2022 Salı   19:56:48

Başkan Erdoğan, Bosna Hersek'te Temsilciler ve Halklar meclislerinin başkanlık divanı üyelerini kabul etti!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Temsilciler Meclisi ile Bosna Hersek Halklar Meclisi'nin başkanlık divanı üyelerini kabul etti.

6 Eylül 2022 Salı   19:33:15

Meral Akşener'den Gürsel Tekin'in sözleri sonrası CHP'ye rest! 'HDP'ye bakanlık vaadi' krizi büyüyor...

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in 'HDP'ye bakanlık verilebilir' sözleri sonrası 6'lı masadaki kriz her geçen gün büyüyor. İYİ Partili isimlerin tepkilerine yanıt veren Gürsel Tekin dün, 'Kim bana had bildirebilir' çıkışında bulunmuştu. İYİ Parti lideri Meral Akşener de bugün yaptığı açıklamada Tekin'i işaret ederek, "CHP'nin kilit taşlarından bir tanesi. Böyle bir cümle kurduğuna ve kanaat getirdiğine göre partisinin görüşlerini iletiyor demektir." dedi.

6 Eylül 2022 Salı   19:13:35

Ruslara AB vizesi almak zorlaşıyor! Daha yüksek ücret ve sıkı kurallar geliyor!

Avrupa Birliği (AB), Rusya vatandaşları için vize kolaylığı anlaşmasını askıya alarak daha yüksek ücretli ve sıkı kurallara tabi rejim uygulamaya hazırlanıyor.

6 Eylül 2022 Salı   19:08:34

CHP'li Belediye Başkanı resmi araçla kaza yaptı: Kanında 3.72 promil alkol çıktı

Kırklareli İnece Belediye Başkanı Şahabettin Vardar, belediyeye ait araçla kaza yaptı. Kazada hafif yaralanan CHP’li Belediye Başkanı Vardar hastaneye kaldırıldı. Alkollü olduğu tespit edilen Vardar, yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.

6 Eylül 2022 Salı   17:43:15

Hatay'da sahte içkiden ölüm

Hatay’ın İskenderun ilçesinde sahte içkiden hastaneye kaldırılan iki kişiden biri öldü diğeri yoğun bakımda.

6 Eylül 2022 Salı   17:30:37

İzmir'de orman yangını

İzmir'in Bornova ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.

6 Eylül 2022 Salı   17:22:42

Uyuşturucu ve akaryakıt kaçakçılığı şüphelisi, 12 yıl sonra yakalandı

Van'da uyuşturucu, uyarıcı madde imal ve ticareti, petrol ve petrol ürünleri kaçakçılığı suçlarından 12 yıldır aranan Ö.B., JASAT tarafından yakaladı.

6 Eylül 2022 Salı   17:17:49

Belçika - Türkiye maç sonucu: 63-78

A Milli Basketbol Takımımız, EuroBasket 2022 dördüncü maçında Belçika'yı 78-63 mağlup ederek üçüncü galibiyetini elde etti.

6 Eylül 2022 Salı   17:04:27

Sarıyer’de su yüklü kamyonet devrildi

Sarıyer'de yokuş aşağı inen su yüklü kamyonet, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrildi. Kazayı yara almadan atlatan şoför Hürol Akdağ, "Yokuş aşağı inerken frenler tutmamaya başladı. 200 metre kala iyice boşaldı. Ben de kendimi bu boşluğa attım." dedi.

6 Eylül 2022 Salı   17:01:47

 1  2  ...  3  4