Haber Arşivi

Avrupa'da üretim duruyor! Türkiye krizden yeni bir misyonla çıkıyor

Avrupa’da enerji krizi nedeniyle fabrikalar kapanırken, Türkiye yeni tedarikçi olarak öne çıkıyor. Kağıt-ambalaj, kimyevi ürünler ve demir-çelik-alüminyum siparişlerinin Türkiye’ye kayması bekleniyor. Sektör temsilcileri, “İhracat yüzde 20 artar” diyor. İşte Avrupa'da derinleşen kriz ve Türkiye'nin yeni rolü

6 Eylül 2022 Salı   09:09:43

Levent Göktaş'ın avukat kadrosu FETÖ'den! Dönemim kirli isimleri yine sahnede

Ergenekon, Balyoz, Oda TV'nin avukatlığını yapan Hüseyin Ersöz, Serkan Günel ve Kazım Yiğit Akalın'ın Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından firari emekli albay Mustafa Levent Göktaş ile ilişkisi merak konusu oldu.

6 Eylül 2022 Salı   08:59:14

Damat pozuna Demet'ten yorum!

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu Demet Özdemir, 28 Ağustos 2022 tarihinde iki yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. stanbul'da aileleri ve yakın dostlarının katıldığı görkemli bir törenle dünyaevine giren ünlü çift, şimdilerde düğünlerinden kareleri yayınlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta düğünüyle alakalı eleştirilere yanıt veren Özdemir'in ardından Koç da damatlığıyla çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncu, eşinin paylaşımına kayıtsız kalamadı.

6 Eylül 2022 Salı   01:59:52

Ece Erken'e oğlu Eymen'den sitem!

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ani vefatı sonrası zor günler geçiren ve şimdilerde ekranlara geri dönen Ece Erken, 2014-2015 yılları arasında evli kaldığı Serkan Uçar'dan dünyaya gelen oğlu Eymen ile bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz haftalarda oğluyla denizin ortasında jet-ski ile mahsur kalmaları hakkında konuşan Erken'e, Eymen sitem etti. Ünlü sunucu, merhum Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'den davacı olmasıyla ilgili sorulara ise yanıt vermedi.

6 Eylül 2022 Salı   01:52:13

'Yargı’nın tanıtımı nefes kesti!

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın heyecanla beklenen ikinci sezonundan ilk tanıtım izleyiciyle buluştu. Her pazar yeni bölümleri ile ekrana gelen ve çok izlenen dizinin tanıtımında Savcı Ilgaz’ı öldürmekle suçlanan Ceylin’in, Eren Komiser’le olan sorgusunda söyledikleri yeni sezona dair merakı artırıyor...

6 Eylül 2022 Salı   01:47:28

Ata Demirer'in anlattıkları şoke etti!

İzmir'de cüzdanını düşüren komedyen Ata Demirer, cüzdanını bulan kişilerin evine kadar gelip cüzdanını geri vermesi sebebiyle büyük şaşkınlık yaşadı.

6 Eylül 2022 Salı   01:43:30

CHP'li Yarkadaş 'Beni konuşturmasınlar' diyerek tepki gösterdi: HDP'nin katkısıyla alınan belediyelerde ihaleler İYİ Parti'ye gitti!

CHP'li eski Milletvekili Barış Yarkadaş, katıldığı canlı yayında İYİ Parti ile CHP arasındaki 'HDP'ye bakanlık verilebilir' polemiğini değerlendirdi. İYİ Parti tarafından CHP'ye yönelik eleştirilere tepki gösteren Yarkadaş, "HDP'li seçmenlerin katkısıyla seçilen büyükşehir belediyelerinden ihale alıyorlar. Tek tek biliyorum beni konuşturmasınlar." dedi.

6 Eylül 2022 Salı   01:37:10

Donmak yerine protesto et: Almanya'da enerji fiyatları nedeniyle bir grup hükümeti eleştirdi!

Almanya'nın başkenti Berlin'de bir grup, artan enerji fiyatları nedeniyle hükümeti protesto etti.

6 Eylül 2022 Salı   01:11:06

6'lı masada 'HDP'ye bakanlık' krizi derinleşiyor! Gürsel Tekin hızını alamadı!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verebiliriz" çıkışının ittifakta oluşturduğu kriz giderek derinleşiyor. İYİ Partili isimlerden gelen "Kime sordunuz da kime neyi veriyorsunuz?" ve "Densizliğin, hadsizliğin ve ilkelerimize saygısızlığın bir anlamı yok" tepkileri karşısında geri adım atmayan Tekin, "Ne demek had bildirmek? Kim bana had bildirecek? Bana tek had bildirecek insan CHP’nin kurumsal Genel Başkanı’dır." dedi.

6 Eylül 2022 Salı   00:53:26

Kırmızı bültenle aranırken Bulgaristan'da yakalanmıştı! Mahkemeden Levent Göktaş kararı!

Son dakika! Akademisyen Yazar Necip Hablemitoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili kırmızı bültenle aranırken Bulgaristan’da yakalanan emekli albay Mustafa Levent Göktaş, Haskovo İl Mahkemesinde hakim karşısına çıktı. Göktaş’ın avukatı “Göktaş Türkiye’de arandığı için haklarını arayabilmek için Bulgaristan’a yasadışı yollardan girdi. FETÖ ile bir ilgisi yok” dedi. Mahkeme Göktaş hakkında 40 gün ek gözaltı kararı verdi.

6 Eylül 2022 Salı   00:48:14

Türkiye'den Yunanistan'a Batı Trakya Türk Azınlığı çağrısı! 'Baskıları sonlandırın!'

Türkiye, Yunanistan'a, Batı Trakya Türk Azınlığının Lozan Barış Antlaşması başta olmak üzere, uluslararası anlaşmalarla teminat altına alınan kendi dini liderlerini seçme hakkına saygı göstermesi ve bu bağlamdaki baskılarını sonlandırması çağrısı yaptı.

6 Eylül 2022 Salı   00:41:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! İcra borçları siliniyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada icra borcu olan vatandaşlar için müjdeli haberi duyurdu. Vatandaşın icra takibine uğramasına yol açan 2 bin lira ve altındaki borçların tasfite edileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Ağustos 2022 tarihinden önce icra takibi başlatılmış 2 bin lira ve altındaki alacakların gider gösterilerek vergiden düşürülmesi ve tasfiyesini sağlıyoruz." dedi.

6 Eylül 2022 Salı   00:18:37

Yunan medyası Lavrion Kampı'nda PKK'yı aklamaya çalıştı! Teröriste 'şehit' dedi

Yunan "Newsbomb" haber portalının, "Türkiye’nin iddialarını çürütmek" amacıyla yayımladığı görüntüler, Lavrion Kampı'nın terör örgütü PKK tarafından kullanıldığını gözler önüne serdi. Yapılan haberde, kampta yaşayan kadın ve çocukların günlük yaşamlarına dair görüntülerin de yer aldığı, duvarda PKK'lı terörist Kasım Engin için "şehit" ifadesinin kullanılması dikkati çekti.

6 Eylül 2022 Salı   00:00:39

 1  2  ...  3  4