'Erzurumlu Emrah'tan Cahit Külebi'ye' Konulu Siir Yarismasi Sonuçlandi

Niksar Belediyesi ve Tokat Sairler ve Yazarlar Dernegi isbirligi ile bu yil 10.’sunu düzenlenen “Erzurumlu Emrah’tan Cahit Külebi’ye” konulu siir yarismasi sonuçlandi.

Bu yil 10.su düzenlenen “Erzurumlu Emrah’tan Cahit Külebi’ye” konulu siir yarismasina yaklasik 800 eser ile katilim saglandi. Incelenen siirler neticesinde dereceye giren siirler belirlendi.

Yarisma neticesinde Istanbul’dan katilan Yavuz Dogan “Merhale” isimli siiri ile birinci olurken, Ankara’dan yarismaya katilan Emrecan Polat “Antika Sevinçler” isimli siiri ile ikinci ve yine yarismaya Tokat’tan katilan Ahmet Turgut Atlik “Kaptan” isimli siiri ile üçüncü oldular.

Ayrica yarismaya Tokat’tan katilan Ali Kemal Mutlu “78 Devir” isimli siiri ve Izmir’den katilan Erdal Ercin “Eskiden” isimli siiri ile mansiyon ödülü kazandilar.

Siir yarismasi hakkinda konusan Niksar Belediye Baskani Özdilek Özcan; “Bu yil 10.’sunu düzenledigimiz siir yarismasina 800’e yakin siirle katilim saglayan tüm sairlerimize tesekkür ediyorum. Geçmis yillara kiyasla bu yil büyük bir katilim oldu. Yarismamizda derece kazanan tüm sairlerimizi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” dedi.

Niksar Belediyesi ve Tokat Sairler ve Yazarlar Dernegi isbirligi ile bu yil 10.’sunu düzenlenen “Erzurumlu Emrah’tan Cahit Külebi’ye” konulu siir yarismasi ödül töreni ise 28 Ekim 2022 tarihinde gerçeklestirilecegi belirtildi.
Kaynak: İHA