'Yapilan Eseri Korumak Hepimizin Görevi'

Halk arasinda Maltepe Parki olarak bilinen Ressam Ahmet Yakupoglu Parki’nda imalat çalismalari devam ediyor. Çalismalari yerinde inceleyen Kütahya Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, yapilan eserleri korumanin herkesin görevi oldugunu vurguladi.

'Yapilan Eseri Korumak Hepimizin Görevi'
Baskan Isik, "Sehrin merkezinde yer alan ve bes mahalleye hitap eden Ressam Ahmet Yakupoglu Parki’nda baslatilan imalat çalismalari devam ediyor. Park içerisinde yürüyüs yollari imalati ile havuz ve diger sosyal donatilarin yapimi ile birlikte, Kütahya’nin gözde parklarinin basinda gelen Ressam Ahmet Yakupoglu Parki, yeni görüntüsü ile sehrin cazibe merkezi olacak" dedi.

Herkesin rahatlikla gidebilecegi ve huzur içinde vakit geçirebilecegi bir park olusturmak için çalismalarin devam ettigi parki inceleyen Isik, Kütahya’nin modern bir sehir olabilmesi için belediyenin üstüne düsen görevi yerine getirdigini belirterek, hemsehrilerinin de yapilan eserleri korumalarini ve sahip çikmalarini istedi.

Çalisanlara kolayliklar dileyen Baskan Isik, en kisa sürede Ressam Ahmet Yakupoglu Parki’nin tamamlanacagini ve hizmete girecegini belirtti.

Kaynak: İHA