Seyir Tepesi Seyr-I Bilim Senligine Ev Sahipligi Yapacak

Denizli’de ilk defa düzenlenecek olan “Bilim Senligi Seyr-i Bilim” Pamukkale Belediyesinin ev sahipliginde Seyir Tepesi Sehir Ormani’nda düzenlenecek.

Seyir Tepesi Seyr-I Bilim Senligine Ev Sahipligi Yapacak


Pamukkale Belediyesi, egitim alaninda önemli ve kalici yatirimlara imza atarken, egitim konusunda destegini ve projelerine de ara vermeden sürdürüyor. Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Üniversitesi ile birlikte Denizli’de ilk defa yapilacak “Bilim Senligi Seyr-i Bilim”e ev sahipligi yaparak egitim alaninda ki farkini gösteriyor.

29 Eylül-01 Ekim 2022 tarihleri arasinda Seyir Tepesi Sehir Ormani’nda düzenlenecek olan “Bilim Senligi Seyr-i Bilim” ev sahipligi yapacak olmanin mutlulugunu yasadiklarini belirten Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, “Okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise, üniversite ögrencileri, ögretmenler, tüm yas gruplari, yetiskinlere özel atölyelerin olacagi, birbirinden degerli ve alaninda uzman isimlerin sunumlariyla seminerler ile çalistaylarin düzenlenecegi çok farkli, özel bir bilim senligi düzenliyoruz. Pamukkale Üniversitemizle is birligi çerçevesinde Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Sehir Ormani’nda hazirliklarini tamamladigimiz bilim senligi ‘Seyr-i Bilim’e ev sahipligi yapacak olmanin mutlulugunu yasiyoruz. Deneysel uygulamalar, sanal gerçeklik, seminer ve söylesiler, oyunlar ile çalistaylarin yer alacagi ve üç gün sürecek Seyr-i Bilim’e bilim meraklilarimizi bekliyoruz” dedi.



Bilim Senligi Seyr-i Bilim içerigi dopdolu

Pamukkale Belediyesinin ev sahipliginde üç gün sürecek olan ‘Seyr-i Bilim’ 29 Eylül 2022 saat 09.30’da Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Sehir Ormani Horoz Meydani’nda gerçeklesecek. Anadolu Arkeolojisi ve Hierapolis Antik Kenti basligi altinda Dr. Ögretim Üyesi Coskun Dasbacak’in sunumuyla gerçeklesecek seminerle baslayacak olan Seyr-i Bilim, bilime dair birbirinden farkli ve her yasa hitap eden atölye çalismalari ve çalistaylar ile saat 17.00’ye kadar devam edecek. Ikinci günde, saat 09.00 ila 17.00 arasinda atölye çalismalari alaninda uzman isimlerle sürerken, Yagli Kagitlarla Pisagor Teoremine Yeni Bir Bakis çalistayi ile Beceri Ögretimi Atölyesi çalistayi ve seminerler gerçeklesecek. Seyr-i Bilim’in son günü olan 01 Ekim 2022 Cumartesi Problem Davranislarla Bas Etme, Bilimde Yetkinlik, Çagimizin Yetkinligi basliklarindaki seminerler ve Çevre Etigi Üzerine Düsünme çalistayi ile Yagli Kagitlarla Pisagor Teoremine Yeni Bir Bakis çalistayi bilim meraklilariyla bulusacak. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise, üniversite ögrencileri ile ögretmenler, tüm yas gruplari, yetiskinlere özel atölyelerde yine son gün Seyr-i Bilim katilimcilarini bekliyor olacak.
Kaynak: İHA