Metropol TV Yeni Yayin Dönemi Lansmanini Gerçeklestirdi

Ege Bölgesi ve Denizli’nin RTÜK yayin lisansina sahip tek dijital televizyonu olan Metropol TV’nin yeni yayin dönemi lansmani, protokol ve is dünyasi temsilcilerini bir araya getirdi.

Metropol TV Yeni Yayin Dönemi Lansmanini Gerçeklestirdi


Radyo ve Televizyon Üst Kurulu yayin lisansina sahip Ege Bölgesi’nin tek dijital televizyonu Metropol TV’nin yeni yayin dönemi lansmani görkemli bir törenle gerçeklestirildi.

Genis bir katilimla gerçeklesen tören Denizli protokolü ve is dünyasi temsilcilerini bir araya getirdi.

Metropol TV lansman töreninde konusan Metropol TV Yönetim Kurulu Baskani Arif Zor, “Ege ve Denizli’de bir ilki basariyoruz. Ege ve Denizli’de ilk dijital televizyon olmanin gururunu yasiyoruz. Metropol TV bugün varsa sizlerle var. Metropol TV bugün güçlüyse sizlerle güçlü. Sizden aldigimiz güç ve destekle 2,5 yilda bugün Metropol TV’nin kurulusuna ve dünyaya merhaba deyisine taniklik ediyoruz. Biz ekonomi dedik, is dünyasi dedik. Sizlerin sesi olalim diyerek yola çiktik. Genis ve deneyimli kadromuzla çiktigimiz bu yolda Radyo ve Televizyon Üst Kurulu yayin lisansina sahip Ege Bölgesi ve Denizli’nin tek dijital televizyonu Metropol TV’dir. Biz sizden aldigimiz bu güçle daha büyük yatirimlar yapacagiz ve sizin sesinizi dünyaya duyuracagiz” diye konustu.



Arif Zor’un ardindan konusma yapan Denizli protokolü ve is dünyasi temsilcileri, Metropol TV’ye yayin hayatinda basarilar diledi. Konusmalar sonrasinda Metropol TV’nin yeni yayin dönemi açilisi katilimcilar tarafindan hep birlikte yapildi.

Metropol TV yeni yayin dönemi lansmanina Pamukkale Kaymakami Ugur Bulut, Merkezefendi Kaymakami Dr. Adem Uslu, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Denizli Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Ali Degirmenci, Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, Pamukkale Belediye Baskan Yardimcisi Ayhan Soyfidan, Bozkurt Belediye Baskani Birsen Çelik, Honaz Belediye Baskani Yüksel Kepenek, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Baskani Abdülkadir Uslu, Denizli Ticaret Odasi Baskani Ugur Erdogan, Denizli Ihracatçilar Birligi Baskan Yardimcisi Ibrahim Uzunoglu, Denizli Sanayi Odasi Baskani Müjdat Keçeci, DENTUROD Baskani Gazi Murat Sen, Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Tas ve davetliler katildi.

Kaynak: İHA