Interneti Biten Gençler Oraya Akin Ediyor

SAKARYA – Sakarya’da yasayan ve internet paketi biten gençler solugu Erenler Belediyesi’nde aliyor. Belediye tarafindan hayata geçirilen proje ile gençlerin yüzü gülüyor. Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç, “Ilçemiz genelinde devam eden çalismalarin yani sira gençlerimiz içinde hediye internet kartlari hazirlattik. Bu kartlari belediyemize gelen, gittigimiz program ve ziyaretlerde görüstügümüz gençlerimize hediye ediyoruz. Çokta güzel bir karsilik aliyor ve iletisim kurabiliyoruz gençlerimizle” dedi.

Interneti Biten Gençler Oraya Akin Ediyor


Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç, gençlerin yüzünü güldürecek bir projeye imza atti. Daha öncesinde de gençlere yönelik birçok çalisma gerçeklestirdiklerini ifade eden Kiliç, bu kez kendisini ziyaret eden gençlere hediye ücretsiz internet kartlari hediye ediyor. Projeyi duyan gençler ise solugu Erenler Belediyesi’nde aliyor. Belediye baskaniyla tanisma firsati bulan gençler hem tecrübe ve tavsiyelerini dinliyor hem de ziyaretin sonunda 2 GB hediye internete ulasiyor. Hayatin her alaninda gençlerin yaninda olmak istediklerini ifade eden Kiliç, ayni zamanda ücretsiz internet kartlarini ziyarete gittikleri yerlerde de gençlere takdim ettiklerini söyledi.

Bu proje çerçevesinde hediye interneti alan gençlerin ise yüzü gülüyor.

“Gelecegimiz olan gençlerimiz bizler için çok degerli”

Kendisini ziyarete gelen ve gittikleri programlarda gençlerle görüstüklerinde ücretsiz internet kartlarini hediye ettiklerini aktaran Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç, “Belediyecilik son zamanlarda biraz daha konsept degistirdi. Bizim görevlerimiz arasinda; yol, park ve bahçeler yaparak vatandasimizin hayatini kolaylastirmak var tabi. Ama son dönemlerde biraz daha sosyal ve kültür agirlikli projeler ön plana çikti. Gelecegimiz olan gençlerimiz bizler için çok degerli. Ilçemiz genelinde devam eden çalismalarin yani sira gençlerimiz içinde hediye internet kartlari hazirlattik. Bu kartlari belediyemize gelen, gittigimiz program ve ziyaretlerde görüstügümüz gençlerimize hediye ediyoruz. Çokta güzel bir karsilik aliyor ve iletisim kurabiliyoruz gençlerimizle. Biz de mutlu oluyoruz böyle projelerle. Teknoloji çagi ve bizde buna katki saglayabilmek adina gençlere internet veriyoruz. Daha öncesinde de ögrenci kardeslerimiz için projeler yapmistik ve devami da gelecek tabi” dedi.



“Tecrübelerimi kendileriyle paylasiyorum”

Gençlerle siklikla görüsen ve kendisine yöneltilen projeleri uygun gördükçe hayata geçirmeye çalistiklarini aktaran Baskan Kiliç, “Beni ziyarete gelen gençlerimize zamanin hizli geçtigini ve kendilerini gelistirmeleri konusunda tavsiyelerde bulunuyorum. Onlari biraz daha hayata hazirlama ve donanimli, birikimli olabilmeleri adina tecrübelerimi kendileriyle paylasiyorum. Güzel de karsilik buluyor bu proje, kendileri de mutlu ve memnun oluyorlar. Gençlerimizden de farkli görüs ve talepler geliyor. Onlardan gelen talep ve görüslerden uygun gördüklerimizi de yapiyoruz. Dolayisiyla gençlerimizle bir araya geldigimiz zaman biz de onlardan bir seyler ögreniyor ve geçmisi de onlara hatirlatip motive ederek, hedef koymaya çalisiyoruz” diye konustu.



“Projeyi duyunca yararlanmak istedim ve geldim”

Projeyi duyduktan sonra belediyeye gelen 17 yasindaki lise son sinif ögrencisi Taha Ayar, “Bu devirde internet çok önemli bir sey ve hepimizin ihtiyaci var ögrenci olarak. Projeyi duyunca yararlanmak istedim ve geldim, baskanimizla tanistik. Ziyarette baskanimiz biz gençlere verdikleri önemi anlatarak, tecrübelerini paylasti. Belediye baskanimiza, biz gençleri düsünerek böyle bir hizmet verdigi için çok tesekkür ederiz” seklinde konustu.



“Internet çaginda yasiyoruz, bu bizim için önemli”

Belediye Baskani Kiliç’i ziyarete gelen Nazife Nurcan Soydogan, “Biz gençler için faydali bir proje oldugunu düsünüyorum. Internet çaginda yasiyoruz ve biz gençler için çok gerekli. Hem dersler hem de diger faaliyetlerimiz için önemli. Belediye Baskanimiz Fevzi Kiliç’a bu proje için tesekkür ediyorum” derken Bilgisayar Mühendisligi bölümünde okuyan Yavuz Çelik’te, “Erenler Belediye Baskanimizin 2 GB’lik internet projesini duyarak geldim. Buraya geldigimde baskanimizla sohbet etme firsati da buldum. Baskanimiza tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA