Gölmarmara Ugur Mumcu Caddesi'nde Çalismalar Basladi

Manisa Büyüksehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesi Ugur Mumcu Caddesi’nde üstyapi çalismalari basladi.

Gölmarmara Ugur Mumcu Caddesi'nde Çalismalar Basladi
Manisa Büyüksehir Belediyesinin Gölmarmara’nin Ugur Mumcu Caddesi’nde baslattigi prestij cadde çalismalari sürüyor. Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, Kirsal Hizmetler Dairesi Baskani Yilmaz Usta, Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Kagan Tunçelli, MHP Ilçe Baskani Sakir Can, AK Parti Ilçe Baskan Yardimcisi Mehmet Pinarci, belediye meclis üyeleri ve Atatürk Mahalle Muhtari Nalan Ari inceledi.

Caddenin bastan asagi yenilenecegine dikkat çeken Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, “Kisa süre içerisinde Ugur Mumcu Caddesi yepyeni bir görünüm kazanacak” dedi.

Çalismalar hakkinda teknik bilgi veren Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya da “Öncelikle yolda mevcut yolu kaldirarak çalismamiza basladik. Yol kotu kimi yerlerde yüksek oldugu için bu yüzden kazi kotu derinlesiyor. Burada çelik hasirli beton olacak. Ayni Atatürk Bulvari’nda oldugu gibi. Sonrasinda da Salihli’de kilit parke beton boru fabrikasinda ürettigimiz taslari yüklenici firma yetkilisine teslim ederek burada çalismaya devam edilecek. Onlarla çalisma yapilacak. Kaldirimlarda da yine aydinlatmamiz olacak. Ekiplerimiz hizli bir sekilde çalismaya basladi.

Önümüzdeki hafta beton bordür çalismasina baslayacagiz” dedi.

Çalismalar tamamlandiktan sonra caddenin sahane bir görüntü kazanacagini belirten Atatürk Mahalle Muhtari Nalan Ari, “Bu projede emegi geçenlere basta baskanimiz Cengiz Ergün olmak üzere herkese tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA