Market Sahibini Sakiz Ve Mesrubat Için Dövdüler

Antalya’da biri kolu alçida 2’si kadin 4 süpheli, market sahibini döverek mesrubat ve sakiz aldi. Market sahibi ise kendini sopayla savunurken, yardima kosan bir esnaf da kolundan yaralandi. O anlar güvenlik kameralarina anbean yansidi.

Market Sahibini Sakiz Ve Mesrubat Için Dövdüler
Olay, Hüsnü Karakas Mahallesi Ömer Halis Demir Caddesi üzerindeki Servet Kirboga’ya ait markette yasandi. Edinilen bilgiye göre, biri kolu alçida 2’si kadin 4 süpheli markete girip alisveris yapmak için ürünlere bakmaya basladi.

Bu sirada kadinlardan birisi iddiaya göre sakiz ve mesrubatlari cebine koydu. Sahislarin hareketlerinden süphelenen Kirboga, tepki gösterdi. Bunun üzerine kimligi belirsiz kisiler Kirboga’ya saldirarak darbetti. Kavga aninda Kirboga, eline aldigi sopayla kendini savunmaya çalisti, süpheliler ise tasla karsilik verdi. Arbedeyi görüp yardima gelen baska bir esnaf Ahmet Yaman da kolundan yaralanirken, süpheliler olay yerinden kaçti.

Durumun polise bildirilmesinin ardindan olay yerine çok sayida ekip sevk edildi. Polis, kimligi belirsiz süphelilerin eskali dogrultusunda arama çalismasi baslatti.

“Kendimi savunmaya çalistim”

Olayin halen sokunda Servet Kirboga, “Kargasada ne aldiklarini bilmiyorum. Tas, tekme, yumruk ne denk getirilerse vurdular. Kendimi savunmaya çalistim” dedi.

Olay güvenlik kamerasinda

Öte yandan olay ani anbean güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde, market içerisinde Kirboga ve süphelilerin tartisma ve marketin disinda arbede anlari yer aldi.

Kirboga ve komsu esnaf Yaman, saglik kontrolü sonrasi ifade için emniyete götürüldü.
Kaynak: İHA