Inegöl'de Sokak Hayvanlari Için Veterinerlerle Isbirligi

Inegöl Belediye Baskani Alper Taban’in sehirde hizmet veren veteriner kliniklerinin sahipleriyle yaptigi istisare toplantisi sonrasi, veteriner hekimler ile Inegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakim ve Tedavi Merkezi arasinda is birligi basladi. Veterinerler, barinakta sokak hayvanlari için yapilan çalismalara katilmaya basladi.

Inegöl Belediye Baskani Alper Taban’in göreve geldigi günden bu yana vurguladigi ortak aklin kullanilmasi ve is birligi çagrilari çerçevesinde, kisa bir süre önce Inegöl’de hizmet veren veteriner kliniklerinin sahipleriyle istisare toplantisi düzenlenmisti. Sokak hayvanlarina yönelik is birligi kararinin çiktigi bulusma sonrasi, veteriner hekimler Inegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakim ve Tedavi Merkezine gelerek burada çalismalara katilmaya basladi.

Veteriner hekimlerle is birligi neticesinde ortak çalismalar yapilmaya baslarken, veterinerler belirli araliklarla sokak hayvanlarinin tedavi ve kisirlastirilmalariyla ilgili ameliyatlari da Inegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakim ve Tedavi Merkezinde gerçeklestirmeye basladi.

Veteriner hekimler; Çaglar Ortanca, Hüseyin Alemdar, Kaya Giray, Zülküf Korkmaz, Nuri Efe, Oguzhan Uluyol, Samet Özgür ve Murat Akis bu dogrultuda ameliyatlarda yer aldi.
Kaynak: İHA