Halk Egitimi Merkezi Açtigi Stantlarda Kurs Tanitimi Ve Kayit Islemlerine Devam Ediyor

Halk Egitimi Merkezi, geçen hafta Saray Bahçasi’nda açtigi tanitim ve kayit stantinin ardindan bu hafta da Genç Osman Parki’ndaki stantta vatandaslara hizmet vermeyi sürdürüyor.

Halk Egitimi Merkezi Açtigi Stantlarda Kurs Tanitimi Ve Kayit Islemlerine Devam Ediyor
Hayat Boyu Ögrenme Genel Müdürlügünün 73 alanda açmis oldugu 3872 kurs programina katilmak için tanitim ve kayit stantini ziyaret eden Bayburtlu vatandaslar, Halk Egitimi Merkezi yetkililerinden kurslar hakkinda bilgi alarak yeni kurslara kayitlarini yaptirabiliyor.

Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, Müdür Yardimcisi Serdal Salik, Sube Müdürleri Cuma Temel, Dursun Yesil ve Ramazan Demir ile birlikte Genç Osman Parki’ndaki stanti ziyaret ederek tanitim ve kayit islemleri hakkinda Halk Egitimi Merkezi yöneticileri ve ögretmenleriyle degerlendirmelerde bulundu.

Halk Egitimi Merkezi bünyesinde açilan okuma yazma, aile okulu, spor, zekâ oyunlari, ehram dokuma, yabanci diller, bilisim teknolojileri, el sanatlari, baglama gibi sayisiz kurstan vatandaslarin ücretsiz olarak yararlanabileceklerini belirten Güney, tüm Bayburtlulari Halk Egitimi Merkezine beklediklerini kaydetti.

Kaynak: İHA