Baskan Gültak, Polise Düzenlenen Terör Saldirisini Kinadi

Akdeniz Belediye Baskani Mustafa Gültak, Tece’de bulunan polisevine gece saatlerinde yapilan ve 1 polisin sehit oldugu 1 polisin de yaralandigi terör saldirisini kinayarak, “Bu hain ve alçakça saldirinin arkasindaki kirli eller adalet önünde mutlaka hesap verecektir. Hiç kimse baris, kardeslik ve huzurumuzu bozamayacak” dedi.

Baskan Gültak, Polise Düzenlenen Terör Saldirisini Kinadi
Içisleri Bakani Süleyman Soylu ile birlikte saldirinin yasandigi polisevine gece saatlerinde giden Baskan Gültak, yaptigi açiklamada, “Aci haberi alir almaz polisevimize dogru hareket ettik. Alçakça ve korkakça yapilan hain saldiriyi lanetliyor, sehit polis memurumuz Sedat Gezer’e Allah’tan rahmet, ailesine sonsuz sabir ve metanet diliyorum. Saldirida yaralanan polislerimiz ve vatandaslarimiza acil sifalar diliyorum. Devletimiz, bu menfur saldirinin ardindaki hain elleri ortaya çikarip gerekli cezayi en kisa sürede verecektir” diye konustu.

Açiklamasini, “Her türlü terörü kollayanlari ve terörden nemalananlari lanetliyor ve siddetle kiniyorum” seklinde sürdüren Gültak; “Hiç kimse devletimiz, milletimiz ve ortak gelecegimiz üzerinden kendince oyun planlari kuramayacaktir. Terör örgütleri bilsinler ki hain emellerine asla ulasamayacak, baris ve kardeslik kentimiz İçel’de hiç kimse huzurumuzu bozamayacaklardir. Polislerimize yönelik alçakça yapilan saldirinin arkasindaki kirli eller en kisa sürede ortaya çikarilip yargi önünde milletimize hesap verecektir” ifadelerini kullandi.

Gültak, olay yerinde bilgi aldiktan sonra yine Içisleri Bakani Süleyman Soylu ve beraberindeki heyetle birlikte hastaneye giderek saldirida yaralanan polis memurunu ziyaret etti.
Kaynak: İHA