Aydin'da Aranan 3 Sahis Jandarmaya Takildi

Aydin Il Jandarma Komutanligi ekipleri tarafindan yapilan çalismalar çerçevesinde haklarinda kesinlesmis hapis cezasi bulunan 3 sahis yakalanarak cezaevine gönderildi.

Aydin'da Aranan 3 Sahis Jandarmaya Takildi


Aydin Il Jandarma Komutanligi ekiplerince suç olaylarinin aydinlatilmasi ve suçlularin yakalanmasi amaciyla yürütülen çalismalar araliksiz sürüyor. Il genelinde uygulanan denetimler çerçevesinde Söke ilçesinde, ’uyusturucu ve uyarici madde ticareti yapma veya saglama’ suçundan hakkinda 10 yil 10 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan bir sahis ile yine ayni suçtan hakkinda 3 yil 9 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan baska bir sahis yol emniyet ve kontrolü esnasinda yakalanarak gözaltina alindi. Sahislar, islemlerinin ardindan sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan ’2313 Sayili Kanuna Aykirilik’ suçundan hakkinda 5 yil 10 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan bir sahis ise Efeler ilçesinde yol emniyet ve kontrolü esnasinda yakalanarak gözaltina alindi. Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen sahis tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA