'Teknoloji Ve Inovasyon Bulusmalari' Çanakkale'de Basliyor

Çanakkale’de Türk Telekom’un destekleriyle 29 Eylül’de ‘Teknoloji ve Inovasyon Bulusmalari’ basliyor. Teknoloji üretenleri ve kullananlari bir araya getirmeyi amaçlayan bulusmada, yatirim ve girisim ekosistemi masaya yatirilacak.

Türk Telekom’un destegiyle ‘Teknoloji ve Inovasyon Bulusmalari’ 29 Eylül’de Çanakkale’de basliyor. Teknoloji Gelistirme Bölgeleri, Organize Sanayi Bölgeleri, Ticaret Odalari ve üniversitelerde gerçeklestirilecek ‘Teknoloji ve Inovasyon Bulusmalari’ ile teknoloji üretenler ve kullananlarin bir araya getirilerek, Anadolu’da

‘Dijital Türkiye’ için ekonomik farkindaligin artirilmasi hedefleniyor. Bölgeler arasi farkliligi en aza indirmeyi, üretenleri gelecege hazirlamayi, start-up ve girisimcilik

kültürünün gelisimine katki sunmayi amaçlayan etkinligin ilk bölümünde ‘Yatirim ve Girisim Ekosistemi’ baslikli bir oturum düzenlenecek. Ardindan gerçeklestirilecek ‘Teknoloji ve Inovasyon Sohbetleri’nde bölge ekonomisinin baslica markalari, basari hikayelerini katilimcilarla paylasacak. Toplantinin ikinci bölümünde ise ‘Akilli Ulasim ve Üretim’, ‘IoT & Dijital Dönüsüm’, ‘Siber Güvenlik’, ‘Bulut Bilisim ve Dijital Is Uygulamalari’ ile ‘Yapay Zeka’ basliklarinda 5 ayri oturumda firmalar arasi görüsmeler yapilacak.

Yerli, milli, verimli ve sürdürülebilir bir sektör insa etme misyonuyla faaliyetlerini sürdüren ICT Medya Yayin Grubu tarafindan hayata geçirilen ‘Teknoloji ve Inovasyon Bulusmalari’, Türk Telekom’un destekleriyle Türkiye’nin 5 ayri bölgesinde gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA