Mardian Mall Konser Ile 2. Yil Dönümünü Kutladi

Dünyanin seçkin markalarini bünyesinde barindiran ve marka karmasini her geçen gün genisleten alisveris merkezi; ziyaretçilerine dekorasyondan ev tekstiline, giyimden kozmetige kadar genis bir yelpaze ve konforlu bir alisveris deneyimi sunuyor.

Mardian Mall Konser Ile 2. Yil Dönümünü Kutladi
Her hafta farkli aktivitelerle de ziyaretçilerini agirlayan Mardian Mall Alisveris Merkezi, misafirlerini sürpriz etkinlikler ve konserlerle karsilamaya devam edecek. Mardian Mall Alisveris Merkezi Müdürü Mahmut Yildizhan; "19 Eylül 2020 tarihinden bugüne her ihtiyaca yönelik magazalarimiz, çesit çesit lezzetlerimiz, milyonlari gülümseten kampanyalarimiz, eglendiren ve ögreten atölyelerimiz ile ziyaretçilerimize sürprizler sunmaya devam ediyoruz. Amacimiz kaliteli hizmet anlayisimizi kaliteli aktivitelerle desteklemek her defasinda unutulmaz olup ziyaretçi sayimizi daha yukari çekmektir. Müsterilerimizle olan bagimizi daha da kuvvetlendirmek için 2. yilimizi ziyaretçilerimizle birlikte konserlerle kutluyoruz" dedi.

Hayranlarinin heyecanli bekleyisinin ardindan sahneye çikan Türk rap sarkicisi Eypio sevilen sarkilarini seslendirdi. Yüzlerce izleyicisi hep bir agizdan sanatçiya eslik etti.
Kaynak: İHA