Icazetlerini Alan 41 Ögrenci Hafiz Oldu

Körfez Mehmet Akif Ersoy Erkek Yatili Kur’an Kursu’nda hafizlik egitimini tamamlayan 41 ögrenci, hafizlik icazet belgelerini aldi.

Icazetlerini Alan 41 Ögrenci Hafiz Oldu
Körfez Müftülügü’ne bagli olan Mehmet Akif Ersoy Erkek Yatili Kur’an Kursu’nda hafizlik egitimini tamamlayan 41 ögrenci için hafizlik icazet programi düzenlendi.

Programa Körfez Belediye Baskan Yardimcisi Osman Yurt, Kocaeli Il Müftüsü Sinan Cihan, Körfez Ilçe Müftüsü Muhammed Aydin, hocalar ve çok sayida vatandas katildi.

Törenin açilis konusmasini yapan Körfez Ilçe Müftüsü Muhammed Aydin, "Bu güzel evlatlarimizi hafiz olmalari için tesvik eden ve kursa gönderen, bugün de bir seref taci giymis olan anne babalari ve hocalarini tebrik ediyorum. Rabbim yollarini her daim açik etsin" dedi.

Ögrencileri tebrik eden Körfez Belediye Baskan Yardimcisi Osman Yurt, “Hizmetlerin en güzeli Kur’an-i Kerim’e hizmet etmek. Bu ugurda hizmetkar ve hafiz olan güzel evlatlarimizi yürekten kutluyorum. Icazetleri hayirli olsun. Rabbim nice hafizlarimizin icazetlerini görmeyi nasip etsin” ifadelerinde bulundu.

Yapilan konusmalarin ardindan yeni hafizlar tarafindan Kur’an ziyafeti sunuldu. Dua sonrasinda ise yeni hafizlarin icazet belgeleri takdim edildi.
Kaynak: İHA