Ortaköy'de Gece Kulübündeki Silahli Saldirinin Yeni Görüntüleri Ortaya Çikti

Ortaköy’de ünlü bir gece kulübü önünde yasanan kavganin ve sonrasinda yasanan 4 kisinin yaralandigi silahli saldirinin yeni görüntüleri ortaya çikti. Görüntülerde, dayak olayinin ardindan mekana motosikletle gelen 4 kisinin silahli saldiri düzenledigi ve güvenlik görevlilerinin saldiriya karsilik verdigi görülüyor.

Ortaköy'de Gece Kulübündeki Silahli Saldirinin Yeni Görüntüleri Ortaya Çikti


Ortaköy’deki gece kulübünde geçtigimiz 8 Eylül tarihinde saat 01.30 siralarinda yasanan olayda, ünlü bir eglence mekanina gelen biri kadin 3 kisi, özel güvenlikler tarafindan içeri alinmadi. Bunun üzerine çikan tartismada içeri alinmayan erkek güvenlik görevlilerinden birine kafa atmisti. Daha sonra bir türlü sakinlesmeyen güvenlikler ellerine geçirdikleri sopalarla hem kadini hem de erkegi feci sekilde dövdü. Bazi güvenlik görevlileri ise 3 kisiyi darp eden arkadaslarina engel olmaya çalissa da basarili olamadi.

Dayagin ardindan silahli saldiri

Darp olayin ardindan ayni gece saat 02:50 siralarinda eglence mekanina gelen motosikletli 4 kisi güvenlik görevlilerine ates açti. Güvenlikçiler tarafindan silahla karsilik verilmesi üzerine çatisma çikti. Çatismada 4 kisi hafif sekilde yaralandi. Yasanan o çatismanin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çikti. Besiktas Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, olay yerine gelerek çalismaya basladi.

Yasanan çatismada motosikletle gelen Ferdi K., Sehmuz Y., Selman Ç. ve karsi gruptan yani silahi kullanan güvenlik görevlisi Zeki P. hafif sekilde yaralandi. Olayin ardindan polis, olaya karistigi tespit edilen 2 gruptan toplam 9 kisiyi gözaltina aldi. Yapilan sorusturmada motosikletle saldiriyi gerçeklestiren kisilerin ilk olayda dayak yiyen Recep Ç.’nin kardesi ve arkadaslari oldugu belirlendi.

5 kisi tutuklandi

Sorusturmanin ardindan motosikletle saldiriyi düzenleyen Ferdi K., Sehmuz Y., Selman Ç., Süleyman C. ve karsi gruptan silahi kullandigi tespit edilen Zeki I. tutuklandi. Güvenlik görevlilerden Mesut G.’ye ev hapsi verildi.

Yasanan ilk dayak olayi ile ilgili güvenlikçiler tarafindan darp edilerek dayak yiyen Mesut E. ile Inci Cennet E.’nin ise dün gece Besiktas Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan magdur olarak ifadeleri alindi. Mesut E. ve Inci Cennet E., 8 Eylül gecesi yasadiklari dayak olayindan dolayi güvenlik görevlilerinden sikayetçi oldu.

Bunun üzerine Besiktas ilçe ekipleri, dayak olayinda yer aldigi tespit edilen güvenlik görevlisi Ferhat A.’yi gözaltina aldi. Ferhat A. islemlerin ardindan adliyeye gönderilecek. Ikinci yasanan olayla ilgili de sorusturmaya devam ediliyor.
Kaynak: İHA