Canik'te Hanim Konaklari Kurs Kayitlari Basladi

Canik Belediyesi Hanim Konaklari’nda kadinlara yönelik sosyal, kültürel ve egitim alaninda düzenlenecek kurslar için kayitlar basladi.

Canik'te Hanim Konaklari Kurs Kayitlari Basladi
Canik Belediyesi tarafindan ilçedeki kadinlara yönelik sosyal, kültürel ve egitim alanindaki faaliyetlerin sürdürüldügü Hanim Konaklari’nda yeni dönem kurs kayitlari basladi.

Biçki-dikis, el sanatlari, dekoratif ürünler, asçilik-pastacilik, igne oyalari, Kur’an-i Kerim, Arapça, tefsir, taki tasarimi, kagit rölyef, mefrusat, kuaförlük-cilt bakim kurslarinin yani sira isaret dili, anne destek, psikolojik danismanlik, kuaförlük hizmeti egitimleri ile Saglik ve Kisisel Gelisim Seminerleri düzenlenecek.

Hanim Konaklari’nda pek çok alanda düzenlenen kurslarin yeni dönemde devam edecegini ifade eden Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Ilçemize kazandirdigimiz Hanim Konaklarimizda bugüne kadar yüzlerce hanim kardesimize sertifikali kurs imkani sagladik. Yeni dönemde de pek çok alanda hanim kardeslerimize yönelik kurslar düzenleyecegiz. Canikli hanimlar ilgi alanlarina ve yeteneklerine göre istedikleri kurslara basvurabilecek” dedi.

Canik Belediyesi Hanim Konaklari’nda düzenlenecek kurslara basvurmak isteyen kadinlar 15 Ekim tarihine kadar kendi mahallelerinde bulunan Canik Belediyesi Hanim Konaklari’na basvuru yapabilecek.
Kaynak: İHA