Besiktas'ta Güvenlik Görevlilerinin 4 Kisiyi Darp Ettigi Olayin Görüntüleri Ortaya Çikti

Besiktas’ta taninmis bir eglence mekanina gelen biri kadin 3 kisi, çikan tartisma sonrasi takim elbiseli güvenlik görevlileri tarafindan darbedilmisti. Olayda bir kisi silahla 3 kisi aldigi darbeler sonucu olmak üzere toplam 4 kisi yaralanmisti. Yasanan olayla ilgili açiklama yapan Besiktas Kaymakamligi 5 kisinin adli makamlarca tutuklandigini belirtti.

Besiktas'ta Güvenlik Görevlilerinin 4 Kisiyi Darp Ettigi Olayin Görüntüleri Ortaya Çikti
Olay, Besiktas Ortaköy’de 8 Eylül Persembe saat 01:30 siralarinda yasandi. Iddiaya göre, taninmis bir eglence mekanina gelen biri kadin 3 kisi, kapidaki güvenlikler tarafindan içeri alinmadi. Bunun üzerine kisa süreli sözlü tartisma yasanirken, içeri alinmayan kisi bir anda güvenlik görevlilerinden birine kafa atti.

Arkadaslarinin aldigi darbeyi gören takim elbiseli yaklasik 10 güvenlik görevlisi, kafa atan kisiyle birlikte yanindaki erkegi ve kadini yere yatirip tekme ve yumruklarla darbetti.

Bir türlü sakinlesmeyen güvenlik görevlileri ellerine geçirdikleri sopalarla hem kadini hem de erkegi korkunç bir sekilde darbetti. Olay da bazi güvenlik görevlileri kavgayi ayirmaya çalisa da bir türlü basaramadi.

O dehset anlari güvenlik kamerasina yansidi.

Güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde 2 kisi bir süre güvenlik görevlileri ile sözlü tartisma yasiyor. Daha sonra tartisan kisi güvenlik görevlisine kafa atiyor. Bunun üzerine giriste bekleyen güvenlik görevlileri aralarina aldiklari kisileri öldüresiye dövmeye basliyor. Yere yatirdiklari kisileri sopalarla ve tekmelerle dövüyorlar.

Yasanan olayla ilgili açiklama yapan Besiktas Kaymakamligi, "Ilçemizde bulunan bir isletmede meydana gelen ve bugün sosyal medyada da paylasilan olayla ilgili olarak; 08.09.2022 günü gerçeklesen olayda, isletmeye girmeye çalisan ve içeri alinmayan müsterilerle isletmenin güvenlik görevlileri arasinda yasanan arbede ve sonrasinda gerçeklesen silahli saldirida 4 kisi yaralanmis, emniyet görevlilerimizce yapilan çalismalar neticesinde olaya karisan 5 kisi yakalanarak, çikarilmis olduklari adli makamlarca tutuklanmistir" seklinde belirtti.

Kaynak: İHA