Torununun Kinasina Geldi, Çatismanin Arasinda Kalip Öldürüldü

Adana’nin Yüregir ilçesinde iki grup arasinda çikan silahli çatismada torununun kinasina gelen yasli kadin hayatini kaybetti. En mutlu günleri kana bulanan gelinle damat hayatlarinin sokunu yasarken yakinlarinin agitlari ise yürekleri dagladi. Polis ekipleri saldirganlari yakalamak için çalisma baslatirken yaralanan 4 kisi hastanede tedavi altina alindi.

Torununun Kinasina Geldi, Çatismanin Arasinda Kalip Öldürüldü


Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüregir ilçesine bagli Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, sürücülerinin ismi ögrenilemeyen 23 ACF 274 plakali otomobil ile plakasi ögrenilemeyen beyaz bir otomobil, Selahaddin Eyyubi Mahallesi 3817 sokakta karsilasti. Otomobillerdeki sahislar birbirlerine tabanca ile ates etmeye basladi.

Bu sirada 23 ACF 274 plakali otomobil kaçarken 3822 sokaga geldigi sirada sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek bir evin bahçe duvarina çarpti. Diger otomobildekiler ise bu sirada ates ederek kaçti. Otomobilde yaralanan 3 kisi de çikarak hastaneye gitti.

Torununun kinasi için geldi, hayatini kaybetti

Otomobil çarptigi sirada torununun kina töreni için gelen ve sokakta tekerlekli sandalyede oturan 90 yasindaki Rahime Eker, beyaz otomobilden sikilan kursunlarin kafasina isabet etmesi sonucu olay yerinde hayatini kaybetti. Bu sirada Eker’in akrabasi Side Yildiz (24) da ayni kursunlar sonucu yaralandi. Yildiz, otomobil ile hastaneye kaldirildi.

Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede genis güvenlik önlemi alirken kaçan beyaz otomobil ve içerisindeki sahislari yakalamak için çalisma baslatti. Kina töreni yapilacak olan Merve ve Velit çiftiyse olay yerine gelerek uzun süre gözyasi döktü. Rahime Eker’in yakinlarinin agitlariysa yürekleri dagladi.

Bu sirada gazetecilere konusan Rahime Eker’in oglu Mevlüt Eker, “Biz dügün için gelmistik. Bu kisileri tanimayiz. Evdekiler hazirlik yapiyordu, çikacaktik. Annem öldü” diye konustu.

Olayi gören Muzaffer Korkmaz, “Ben evden tam çikarken silah seslerini duydum. Kendimi korumaya aldim ve beyaz bir araç, buraya çarpan araci kovaliyordu. 2 araçtan da birbirlerine silah sikiyorlardi. 23 ACF 274 plakali otomobil burada kaza yapti, diger araçta kaçti” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA