Dünyanin Açikögretim Uzmanlari Anadolu Üniversitesi'nde Toplaniyor

Anadolu Üniversitesi tarafindan düzenlenen açik ve uzaktan ögrenme alaninin dünyadaki önde gelen konferanslarindan biri olan 5’inci Uluslararasi Açik ve Uzaktan Ögrenme Konferansi 28-30 Eylül tarihleri arasinda gerçeklestirilecek.

Dünyanin Açikögretim Uzmanlari Anadolu Üniversitesi'nde Toplaniyor
Anadolu Üniversitesi Açikögretim Fakültesi’nin kurulusunun 40. yili etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek olan IODL 2022’nin açilis töreni, 28 Eylül Çarsamba günü Yunus Emre Kampüsü Ögrenci Merkezi’nde saat 10.00’da yapilacak. IODL 2022’de açik ve uzaktan ögrenme alaninin dünya çapinda taninmis isimleri olan Prof. Ojat Darojat, Prof. Mark Brown, Prof. Asha Singh Kanwar, Prof. Olaf Zawacki-Richter, Prof. Som Naidu ve Prof. Chih-Hsiung Tu davetli konusmaci olarak yer alacak. IODL 2022’de 86’si çevrim içi ve 150’si yüz yüze olmak üzere toplam 236 bildiri sunulacak. 300’den fazla katilimcinin yer alacagi IODL 2022’ye 20’den fazla ülke ve 100’den fazla egitim kurumundan akademisyenler, uygulamacilar ve yöneticiler katilacak.

Konferansin Düzenleme Komisyonu es baskanligini yürüten Doç. Dr. Serpil Koçdar çok genis bir ekiple çalisarak uzun süredir hazirlik yaptiklarini ve bu konferansin Açikögretim alaninda Türkiye’de düzenlenen en büyük organizasyon oldugunu belirtti.

Kaynak: İHA