Baskan Günel Türkmen Mahallesi Sakinleriyle Ikinci Kez Bulustu

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, mahalle toplantilari çerçevesinde Türkmen Mahallesi sakinleri ile bir kez daha bulustu. Kusadasi Belediyesi tarafindan yenilenen Behice Boran Parki’nda düzenlenen toplantida mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Baskan Ömer Günel “Aktarilan konulara bakinca anliyorum ki köklü sorunlarin tamamini çözmüsüz. Ufak tefek sorunlarin çözümü için tüm ekiplerimiz ile birlikte 7/24 yaninizdayiz” dedi.

Baskan Günel Türkmen Mahallesi Sakinleriyle Ikinci Kez Bulustu


Kuladasi Belediye Baskani Ömer Günel, geçtigimiz hafta Gürhan Inan Parki’nda gerçeklestirdigi Türkmen Mahallesi toplantisinin ikincisini Behice Boran Parki’nda yapti. Türkmen Mahallesi Muhtari Ümit Özyagci ile belediye baskan yardimcilari, birim müdürleri, Güvercin Masa ve acil müdahale biriminin de hazir bulundugu toplantida Kusadasi genelinde ve Türkmen Mahallesinde yasama geçirilen çalismalarla ilgili olarak bir sunum yapildi.

Sunumun ardindan konusan Baskan Ömer Günel, Türkmen Mahallesi’nin çok büyük bir bölge oldugunu belirterek ortaya çikan yeni sorun ve ihtiyaçlari en kisa süre içerisinde giderebilmek için çalistiklarini ifade etti.

Toplantinin yapildigi Behice Boran Parki’nin uzun yillardir bakimsiz ve atil bir alan olarak varligini sürdürdügünü söyleyen Baskan Ömer Günel, “Bu alani bütünüyle yenileyerek hemsehrilerimize teslim ettik” dedi.

Baskan Ömer Günel, mümkün olan en kisa süre içerisinde Türkmen Mahallesi’nin tamamina dogalgaz ulasabilmesi için bulunduklari girisimler neticesinde bölgenin planlamaya dâhil edildigini ifade etti.

Konusmasinin ardindan sözü Türkmen Mahallesi sakinlerine birakan Baskan Ömer Günel, gelen talepleri aninda ilgili birim müdürlerine ileterek bir an önce çözülmesi için takipçisi olacaklarini belirtti.

Kaynak: İHA