12 Hirsizliga Karisip 500 Bin Lira Degerinde Malzeme Çalan Hirsiz Tutuklandi

Adana’da 12 ayri hirsizlik olayina karisip yaklasik 500 bin lira degerinde malzeme çaldigi öne sürülen zanli tutuklandi.

12 Hirsizliga Karisip 500 Bin Lira Degerinde Malzeme Çalan Hirsiz Tutuklandi
Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Hirsizlik ve Yankesicilik Büro Amirligi ekipleri, kent merkezinde son bir ay içerisinde yasanan hirsizlik ve kapkaç olaylariyla ilgili çalisma baslatti. Ekipler, 4 evden 400 bin lira degerinde cep telefonu, dizüstü bilgisayar, ziynet esyasi ve para ile 6 motosiklet ve iki kadinin cep telefonlarini kapkaç yöntemiyle çalan süphelinin Mehmet Halil K. (22) oldugunu tespit etti.

Mehmet Halil K.’nin, 13 Eylül günü gittigi Çukurova ilçesi Güzelyali Mahallesi’ndeki bir apartmanin zemin katindaki daireye penceresinden girdigi saptandi. Süphelinin, Nurten Y.’nin evinin salonundaki cep telefonu, dizüstü bilgisayar ve bin lirayi aldigi belirlendi. Taninmamak için sapka takan Mehmet Halil K.’nin, çaldigi esyalarla birlikte apartmandan çiktigi anlar da güvenlik kamerasina yansidi.

Adresi belirlenen süpheli Mehmet Halil K., Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi’ndeki evine yapilan baskinda yakalandi. Emniyete götürülen süpheli Mehmet Halil K., hakkindaki suçlamalari kabul etti. Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Mehmet Halil K., çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA