Sadikoglu Açiklamasi 'Esnafi Ana Gündemimizden Hiç Düsürmedik'

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasi (MTSO) Baskani Oguzhan Ata Sadikoglu, esnaf ziyaretinde, “Esnafimizi özellikle pandemi sürecinde ana gündemimizden hiç düsürmedik” dedi.

Sadikoglu Açiklamasi 'Esnafi Ana Gündemimizden Hiç Düsürmedik'
MTSO Baskani Oguzhan Ata Sadikoglu, Akpinar esnafini ziyaret etti. Meclis üyesi adaylari ile birlikte çarsi esnafini tek tek gezen Sadikoglu’nun her girdigi isletmede ilgiyle karsilandigi bildirildi.

Deprem ve pandemi sürecinde esnafin yaninda olduklarini belirten Sadikoglu, “Sehrimizin en hareketli bölgelerinden olan Akpinar’da esnafimizi geziyoruz. Bizlere yakin ilgi gösteren tüm esnafimiza tesekkürlerimi sunuyorum. Esnafimizi her zaman önemsedik. Özellikle gelistigimiz projelerin odagina küçük ve orta ölçekli firmalarimizi koyduk. Esnafimizi özellikle pandemi sürecinde ana gündemimizden hiç düsürmedik. Alisverisini Yerel Esnaftan Yap, Esnafina Sahip Çik kampanyamizla esnafimiza sahip çiktik. Pandemide uygulanan ve küçük esnafimizin daha fazla zarar görmesine sebep olan kisitlamalarin kaldirilmasi için sahadan hiç çekilmedik. Dügün salonlarinin, lokantalarin, kafelerin, hizmet sektörünün, egitim kurumlarinin ve daha birçok sektörün ayakta kalabilmesi ve varligini sürdürebilmesi için dogru ve etkili bir süreç yöneterek yanlarinda yer aldik. Her bir üyemizin islerini büyütmeye, genisletmeye hakki vardi. Yeni dönemde bu üyelerimizin islerini büyütecek, kapasitelerini arttiracak projelere hep birlikte imza atacagiz. Malatya’mizin ekonomisine deger katan, küçük esnafimizdan büyük sanayicimize kadar tüm sektörlerin dün oldugu gibi bugün de, yarin da yükselen gür sesi olacagiz” ifadelerini kullandi.

Sadikoglu’nun ziyaretinden dolayi memnun olduklarini belirten esnaflarin da, özellikle pandemi döneminde Sadikoglu’nun kendilerinin sesi oldugunu ifade ederek tesekkürlerini sunduklari bildirildi.

Kaynak: İHA