Gençlik Ve Çocuk Festivali Konserlerle Basladi

Adiyaman Belediyesi tarafindan düzenlenen Gençlik ve Çocuk Festivali, Tugçe Kandemir ve Pinar Süer konserleriyle start aldi.

Gençlik Ve Çocuk Festivali Konserlerle Basladi
Egriçay Parki’nda gerçeklesen etkinlik için Adiyamanli hayranlariyla bulusan Türk pop müziginin sevilen isimlerinden Tugçe Kandemir ile Pinar Süer birbirinden güzel parçalarini sevenleri için seslendirdi.

Konser öncesi çocuk oyunlari ve animatörler, nostaljik sinema ve çesitli organizasyonlarla çocuklarin gönüllerince eglenebildigi etkinliklere imza atan Adiyaman Belediyesi, aksam saatlerinde de iki muhtesem sesi Adiyamanlilarla bulusturdu.

Ilk olarak sahneye çikan müzigin parlayan yildizlarindan Pinar Süer, seslendirdigi birbirinden güzel parçalarla hayranlarina unutulmaz bir gece yasatti.

Pinar Süer’den sonra sahne alan Tugçe Kandemir ise hayranlariyla birlikte seslendirdigi sarkilarla geceyi doyumsuz hale getirdi. Adiyaman Belediyesi tarafindan düzenlenen etkinlige katilarak gençleri ve çocuklari selamlayan Belediye Baskani Süleyman Kilinç, konser arasinda sanatçilari seslendirdikleri güzel sarkilardan dolayi tebrik ederek, çiçek takdim etti. Daha sonra konser alanini gezerek vatandaslarla da sohbet eden Baskan Kilinç, festivalin ilk gününün verilen konserler ve yarismalarla dolu dolu geçtigini dile getirdi. 4 Gün sürecek Gençlik ve Çocuk Festivali’nin ikinci günü de çok önemli bir sanatçiya ev sahipligi yapacagini söyleyen yetkililer, Türk pop müziginin yükselen yildizlarindan Emre Aydin’in verecegi konsere ve öncesinde gerçeklestirilecek olan etkinliklere tüm vatandaslari davet etti.
Kaynak: İHA