Fatih'te 'Adim Adim' Hirsizlik Kamerada

Fatih’teki bir sarküteriye giren hirsiz, önce kasanin altindaki çantayi masanin üzerine çikardi, sonra yere koyup içindeki bin lirayi parayi çaldi. Hirsizlik ani ise kameraya yansidi.

Fatih'te 'Adim Adim' Hirsizlik Kamerada
Olay, geçtigimiz çarsamba Fatih Kocamustafapasa Meydani’ndaki bir sarküteride saat 15.00’de meydana geldi. Içeride kimsenin olmadigi bir sirada harekete geçen hirsiz, içeride bir süre dolandiktan sonra masanin altindaki el çantasini aldi. Ardindan panige kapilan hirsiz, çantayi masanin üzerine çikarip bir süre daha gezindi. Daha sonra çantayi masanin altina indiren hirsiz, çantanin içindeki bin lirayi cebine koyup kaçti. O anlar ise kameraya yansidi.

Çantayi yerde atili sekilde gören sarküteri sahibi Arif Pandik, durumu fark etmesi üzerine polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelip inceleme yapan polis güvenlik kamera görüntülerinden sahsi tespit etme islemlerine basladi.

Dükkanina hirsiz giren Arif Pandik, “Gündüz vakti burada bizim agabey ekmek arasi yaparken hirsiz güpegündüz geliyor, bizim altta eski çantamiz var, onu aliyor, egilip parayi alip gidiyor. Içeride kimse yoktu. ;Agabey, disarida ekmek arasi yapiyordu. Magdur olduk. Çantanin içinde yaklasik bin lira vardi. Para önemli degil de insanin o saatte bu sekilde olay gerçeklesmesi tuhafimiza gitti. Polise basvurduk, sag olsunlar gelip ilgilendiler. Gerekeni yapacagiz dediler. Geçen hafta çarsamba günü saat 15.00’te oldu” dedi.

Kaynak: İHA