Istanbul'da Trafik Denetimi Açiklamasi Kurallara Uymayanlara Ceza Yagdi

Istanbul Emniyet Müdürlügü Trafik Subesi ekiplerince usulsüz çakar-siren bulunduran ve emniyet seridini ihlal eden sürücülere yönelik denetim gerçeklestirildi. Denetim esnasinda kurallara uymayan birçok sürücüye cezai islem uygulandi. Öte yandan denetimde ceza yazilan bir vatandas “Denetimler süper, bir haftadir iyi ceza yedim’’ dedi.

Istanbul'da Trafik Denetimi Açiklamasi Kurallara Uymayanlara Ceza Yagdi
Istanbul Emniyet Müdürlügü Trafik Subesi ekiplerince Kagithane Hasdal Tem Otoyolu’nda usulsüz çakar-siren bulunduran ve emniyet seridini ihlal eden sürücülere yönelik denetim gerçeklestirildi.

Denetimde durdurulan araçlardaki sürücülerin evrak ve belgeleri tek tek incelendi. Denetimler esnasinda, emniyet seridini ihlal eden 19 kisiye bin 800’er TL, 3 kisiye aracin muayene süresinin dolmasindan dolayi 427’ser TL, 3 kisiye ise eksik belge bulundurmaktan 166’sar TL para cezasi uygulandi. Öte yandan cezayi kabullenmeyen bir sürücü trafik polisleriyle tartisma yasadi.

"Bir haftadir iyi ceza yedim’’

Denetimlerde emniyet seridi kullanmaktan hakkinda cezai islem uygulanan Ismail Sarikaya, "Emniyet seridi ihlalinden dolayi ceza yedim. Denetimler süper, bir haftadir iyi ceza yedim’’ seklinde konustu.

Denetimlerin devam edecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA