Bakan Bilgin'den Cumhur Ittifaki Ziyareti
AK Parti’nin 2023’e Dogru Sehir Bulusmalari programi çerçevesinde Aydin’a gelen Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Bilgin, AK Parti ve MHP il binalarini ziyaret ederek seçim öncesi çalismalari degerlendirdi.

AK Parti 2023’e Dogru Sehir Bulusmalari programi, Aydin’da gerçeklestirildi.
Program çerçevesinde Aydin’a gelen Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Bilgin, beraberindeki heyet ile birlikte DSI Misafirhanesi’nde düzenlenen basin toplantisinin ardindan il genelinde bir dizi ziyaret gerçeklestirdi. Bu çerçevede Cumhur Ittifaki ortaklarini ziyaret eden Bakan Bilgin MHP ve AK Parti il baskanlari ile görüserek, seçim öncesi çalismalari degerlendirdi.
Ilk önce Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydin Il Baskanligi’na gelen Bakan Bilgin, buradaki görüsmelerin ardindan beraberindeki heyet ile birlikte AK Parti Aydin Il Baskanligi’na geldi. Yaya olarak ziyarete giden Bakan Bilgin, vatandaslari selamladi. MHP Aydin Il Baskani Haluk Alicik ise AK Parti ziyareti sirasinda Bakan Bilgin’e yol boyunca eslik etti.
Bakan Bilgin’in Aydin programi STK temsilcileri ve kadin bulusmalari ile devam edecek.
