AK Parti Il Baskani Ünsal, 'Ahilik, Kirsehir'e Deger Sekilde Kutlandi'

AK Parti Kirsehir Il Baskani Seher Ünsal, Kirsehir merkezli düzenlenen ve 35.’si kutlanan Ahilik Haftasi etkinliklerinin sehre deger sekilde kutlandigini söyledi.

AK Parti Il Baskani Ünsal, 'Ahilik, Kirsehir'e Deger Sekilde Kutlandi'
Ünsal, "Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Bilgin’in yogun programlarina ragmen zaman ayirarak Kirsehir’de ki resmi kapanis törenlerine katilmalarindan dolayi tesekkür ediyoruz. Cacabey Meydani dolup tasti."dedi.

Kutlamalari degerlendiren Ünsal, "EYT ve ’Sözlesmeli personellerin kadro’ çalismalari hakkinda da Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Bilgin’in parti teskilatinda da müjdeler verdi. Aralik ayinda bu müjdeleri mecliste görecegiz. Basina kapali devam eden görüsmemizde, bugüne kadar yapmis oldugumuz esnaf, ilçe ve köy ziyaretlerinde bize ulasan talepleri, sorunlari bakanimiza ilettim. Bakanimiz, konularin takipçisi olacagini ve Sirin Kirsehir’imize destek olacagini söyledi.

AK Parti hizmetin adidir. Allah’in izni ile, Vatandasin taleplerini çözecek her zaman oldugu gibi yine AK Parti ve Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’dir" diye konustu.

Kaynak: İHA