Kaymakam Topsakaloglu, Gazi Ve Sehit Yakinlariyla Bir Araya Geldi

Bozyazi Kaymakami Tuncay Topsakaloglu, gazi ve sehit aileleriyle yemekte bir araya geldi, ardindan ilçedeki gazi ve sehit yakinlarini evlerinde ziyaret etti.

Kaymakam Topsakaloglu, Gazi Ve Sehit Yakinlariyla Bir Araya Geldi
’19 Eylül Gaziler Günü’ dolayisiyla gazi ve sehit aileleri onuruna Bozyazi Ögretmenevinde yemek veren Kaymakam Topsakaloglu, yemek sonrasinda gazi ve sehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi. Yemek ve ziyaretlerde Kaymakam Topsakaloglu’na esi Gül Topsakaloglu eslik etti.

Bozyazi Ögretmenevinde gerçeklestirilen yemekte, Kaymakam Topsakaloglu gaziler ve sehit yakinlari ile yakindan ilgilenerek onlarla sohbet etti. Topsakaloglu, vatanin bagimsizligi ve bölünmez bütünlügü ugruna canlarini siper eden gazilerin gününü kutladi.

Sehit aileleri ve gazileri evlerinde de ziyaret ederek sohbet eden Kaymakam Topsakaloglu, sehit yakinlari ve gazilerin kendilerine devletin ve milletin emaneti oldugunu ifade etti.

Topsakaloglu, "Devlet olarak sehit ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanindayiz. Sehitlerimizin bize emaneti olan degerli ailelerine ve gazilerimize devlet ve millet olarak minnet borçluyuz. Sehitlerimizin aileleri ve hayatta olan gazilerimizi her zaman hatirlamak, onlarin sorunlari ile yakindan ilgilenmek bizlerin en büyük sorumlulugu ve görevidir. Sehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, hayatta olan gazilerimize sükranlarimi sunuyorum" dedi.

Kaynak: İHA