Tartistigi Arkadasina Sinirlenip Ayni Ismi Tasiyan Köpege Kursun Yagdiran Adam Tutuklandi
Antalya’da 200 TL alacak verecek meselesi yüzünden tartistigi arkadasina sinirlenip, çalistigi is yerindeki ayni ismi tasiyan Alman kurdu cinsi köpegi 5 el ates ederek öldüren süpheli, çikarildigi mahkemece tutuklandi. Sahsin ifadesinde, “Arkadasim alacagimi vermedi, onu bulamayinca ben de onun adindaki köpege siktim” dedigi ögrenildi.

Bunun üzerine öfkelenen Osman Akbinar, kendi çalistigi ve arada sirada da Sahin Oturmak’in geldigi is yerine geldi. Öfkeli adam burada esyalari etrafa saçmaya basladi.
Bu sirada is yerinde bagli olan ‘Sahin’ isimli Alman kurdu köpegi gören Akbinar, yaninda getirdigi tabancayla köpege 5 el ates edip öldürdü, ardindan is yerinden ayrildi.
Ortaligi dagitti, ayni isimde köpegi görünce üst üste ates etti
Olay ani is yerinin güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi. Is yerine gelen Osman Akbinar’in önce is yerindeki malzemeleri etrafa saçtigi, ardindan disari çikip köpege silahini dogrultarak 5 el ates ettigi görüldü.
Tabancayla birlikte yakalandi
Olayi duyup is yerine gelen Mithat Erol ise, köpegini yerde hareketsiz görünce neye ugradigini sasirdi. Köpegin sahibi Mithat Erol’un sikayeti üzerine harekete geçen Muratpasa Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Arastirma ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri, kisa sürede Osman Akbinar’i olayda kullandigi tabancayla birlikte yakaladi.
Onu bulamayinca köpege ates etti
Emniyette ifadesi alinan Osman Akbinar’in ifadesinde, arkadasindan alacagi oldugunu ve vermeyince is yerine geldigini, Sahin ismindeki arkadasini bulamayinca da ayni ismi tasiyan köpegi görünce sinirlendigini ve ates ettigini söyledigi ögrenildi.
Adliyeye sevk edilen Osman Akbinar, Nöbetçi Sulh Hakimligince tutuklandi.
