Petrol Gaspi Yapan Bir Zanli Tutuklandi

Adana’da petrol istasyonu gaspina karisan bir zanli kovalama sonrasi yakalanip tutuklandi.

Petrol Gaspi Yapan Bir Zanli Tutuklandi
Edinilen bilgiye göre olay, 3 Mayis gece saatlerinde Sariçam ilçesi Incirlik Mahallesi’nde meydana geldi. Kar maskeli ve tabancali Mustafa Orman, Ferhat Ulas, Yunus Emre Epkiliç ile Serkan Keskin, gittikleri akaryakit istasyonunda yönetim ofisine girip çalisanlari silahla tehdit ederek paralarin bulundugu kasanin yerini ögrendi. Süphelilerden Keskin, içinde 550 bin TL ile 600 gram altin bulunan çelik kasayi alip, cipe yükledi. Bir baska süpheli ise akaryakit istasyonunun güvenlik kamera cihazini söktü. Süpheliler, geldikleri ciple kaçti.

Çalisanlarin ihbari üzerine olay yerine Gasp Büro Amirligi ekipleri sevk edildi. Akaryakit istasyonunda inceleme yapan ekipler, kaçis güzergahindaki bine yakin kameradan kayit inceledi. Ekipler, süphelilerden Keskin, Orman ve Ulas’in, 2 Mayis gecesi Yesiloba Mahallesi’ndeki Oto Galericiler Sitesi’nden olayda kullandiklari cipi çaldiklarini saptadi.

Süphelilerin yakalanmasi için belirlenen adreslere es zamanli operasyon düzenleyen ekipler, Mustafa Orman, Ferhat Ulas ve Yunus Emre Epkiliç ile birlikte onlara yardim ettikleri belirlenen 5 kisiyi gözaltina aldi. Akaryakit istasyonundaki soyguna karisan Serkan Keskin ise adresinde bulunamadi. Adliyeye sevk edilen süphelilerden Orman, Ulas ve Epkiliç tutuklanirken, diger süpheliler ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Polis, o tarihten bu yana firari olan süpheli Serkan Keskin’in yakalanmasi için çalismalarini sürdürdü. Süphelinin Ova Mahallesi’ndeki bir evde saklandigini belirleyen ekipler, söz konusu adrese baskin yapti. Polisin geldigini gören Keskin, evin çatisindan atlayarak kaçmaya basladi.

Polis, takip ettigi süpheliyi, mahalledeki arkadasi Timur S.’nin evinin banyosunda yakaladi. Polise direnen Timur S. ile Keskin emniyete götürüldü.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden Serkan Keskin çikarildigi mahkemece tutuklanirken, Timur S. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA