E-5 Karayolu'nda Dehset Anlari Açiklamasi Araçlar Çarpip Üstünden Geçti

E-5 Okmeydani mevkisinde iddiaya göre uyusturucu madde kullandigi için kendinde olmayan bir sahis yolun karsisina geçmeye çalisti. Sahis aracin çarpmasi sonucu yere savrulurken, bir baska araçta üstünden geçti. Dehset anlari kameraya yansidi.

E-5 Karayolu'nda Dehset Anlari Açiklamasi Araçlar Çarpip Üstünden Geçti
Kaza, dün saat 21.30 siralarinda E-5 Karayolu Kagithane Okmeydani mevkisi Ankara istikametinde meydana geldi. Iddiaya göre, uyusturucu madde etkisinde oldugu düsünülen bir sahis karayoluna girdi. Sol seritte dakikalarca yere düsüp kalkan sahsi gören vatandaslar polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Önce bir araç çarpti, baska bir araç üstünden geçti

Sahis ardindan ayaga kalkarak süratle akan trafikte yolun karsisina geçmek istedi. O esnada araçlardan birinin çarptigi sahis yere savrulurken, bir baska araç ise üstünden geçti. Dehset anlari ise cep telefonu kamerasina saniye saniye yansirken, olay anini gören vatandaslar büyük panik yasadi.

Olayin ardindan yaralanan sahis için ihbar üzerine olay yerine saglik ekibi sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri, yarali sahsi yaptiklari ilk müdahalenin ardindan ambulansla Okmeydani Prof. Dr. Cemil Tasçioglu Sehir Hastanesine kaldirarak tedavi altina aldi. Sahsin hayati tehlikesinin olmadigi ögrenildi. Kaza nedeniyle bir süre duran trafik, sahsin hastaneye kaldirilmasi sonrasi normale döndü.
Kaynak: İHA