Bakan Karaismailoglu Açiklamasi 'Katli Kavsak Projemiz Önümüzdeki Günlerde Baslayacak'

Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu AK Parti Il Baskanligi ziyarette bulunurken, Ismailoglu burada yaptigi açiklamada, "Katli kavsak projemiz önümüzdeki günlerde baslayacak" dedi.

Bakan Karaismailoglu Açiklamasi 'Katli Kavsak Projemiz Önümüzdeki Günlerde Baslayacak'


Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldigi Mugla’da AK Parti Il Baskanligi’ni ziyaret etti. Bakan Ismailoglu burada yaptigi açiklamada, son 20 yildir yapilan çalismalarin meyvelerini verdigini Mugla’da gördügünü ifade ederek, "Mugla büyüyor ve gelisiyor. Yatirimlarimiz devam edecek. 2002 yilindan bu yana 100 yilda yapilacak isler 20 yila sigdirildi. Güçlü irade ve güçlü lider ve güçlü kadrolarla bu basarilari elde ettik. Yollarda geçirdigimiz zor saatler sona erdi. Trafik kazalari yüzde 80 azaldi. Artik Türkiye geri dönüsü olmayan bir yola girdi. 2053 yilinin planlarini yapiyoruz. Mugla’da CHP’li belediye yönetimi var. Bir belediye bu kadar mi beceriksiz olur. Yapmadigi hizmetleri bakanliklardan istiyor. Yerel yönetimlerin çok ciddi bütçe ve gelir kaynaklari var. Fakat verilen paralar karsiligini bulmuyor. Seçim sürecinde bunu halka en iyi siz dava arkadaslarimiz anlatacak. Durmak yok, yola devam diyoruz" dedi.



Bakan Karaismailoglu, Kötekli akilli kavsaktaki trafik sorununa yönelik katli kavsak projesinin önümüzdeki günlerde çalismalarina baslanacagini da sözlerine ekledi. AK Parti Il Baskanligi ziyaretinden sonra yapimi baslayacak olan Kötekli akilli kavsak alaninda incelemelerde bulunan Ismailoglu programinin son kismi olan Bodrum programi için ilçeye hareket etti.
Kaynak: İHA