Ünlü Sanatçi Seyircilerin Arasina Dalinca Herkes Saskina Döndü

KOCAELI – Kocaeli’nin Dilovasi ilçesinde konser veren ünlü sanatçi Haluk Levent, sahneden inerek yanindaki tüm güvenlik görevlilerini gönderdi. Seyircilerin arasinda dakikalarca sarki söyleyen Levent, özel birey ile de dans etti.

Ünlü Sanatçi Seyircilerin Arasina Dalinca Herkes Saskina Döndü
Dilovasi ilçesinde sahne alan ünlü sanatçi Haluk Levent, yaptiklari ile geceye damga vurdu. Alani dolduran binlerce kisi, Haluk Levent’in sarkilari ile costu. Sevilen sarkilarini seslendiren Levent, konserinin büyük bölümünü seyircilerin arasinda geçirdi.

“Yanimda kimse kalmasin”

Ilk iki sarkisini sahnede seslendiren Levent, ardindan sahneden inerek seyircilerin arasina daldi. Bu sirada yaninda bulunan güvenlik görevlilerini de gönderen ünlü sanatçi, “Bosaltin önümü. Kimse kalmasin” diyerek herkesi yanindan gönderdi. Ardindan seyircilerin arasina dalan Haluk Levent, sarkilarini dakikalarca burada söyledi.

Haluk Levent, kendisini dinlemeye gelen özel birey ile seyircilerin arasinda dans etti. Ünlü sanatçi, kendisine gözlük uzatan hayraninin gözlügünü alarak takti.

Yaklasik iki saat boyunca sahnede kalan Haluk Levent’e Dilovasi Belediye Baskani Hamza Sayir, tesekkür ederek çiçek verdi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da ünlü sanatçiya performansindan dolayi tesekkür etti. Konseri Dilovasi Kaymakami Metin Kubilay da izledi. Birbirinden güzel sarkilarini sevenleri ile seslendiren Haluk Levent, gecenin sonunda uzun süre alkislandi.
Kaynak: İHA