Aydin'daki Yurtlar Ögrencilerini Bekliyor

Üniversiteli gençlerin en çok tercih ettigi illerden olan Aydin’da, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü bünyesindeki ögrenci yurtlari yeni döneme hazir hale getiriliyor.

Aydin'daki Yurtlar Ögrencilerini Bekliyor


Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’nda (YKS) sonuçlarinin açiklanmasinin ardindan üniversiteli gençleri kayit ve barinma telasi sardi. Gençler, kayit ve barinma ihtiyaçlarini ayarlamak için kazandiklari illere gelirken, Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde bulunan ögrenci yurtlarinda yeni dönem hazirliklari tamamlandi. Il genelinde 2 karma, 6 erkek ve 5 kiz olmak üzere toplam 13 ögrenci yurdunun bulundugu Aydin’da ögrencilerin ihtiyaçlarina yönelik yapilan çalismalarin yani sira yurt bahçelerinde peyzaj düzenlemesi, ögrencilerin çalisma odalari, spor salonlari, yemekhane gibi ortak kullanim alanlarinda da eksiklikler giderildi.

Konu ile ilgili Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan yapilan açiklamada ise “Efeler diyari Aydin’a gelecek sevgili gençler. Aydin Adnan Menderes Üniversitesi’nde ögrenim görecek ögrencilerimize 13 yurdumuzda en iyi sekilde hizmet vermek için haziriz. GSB Yurtlarimiz sizleri dört gözle bekliyor. Üniversite ögrencilerinin daha konforlu, daha rahat bir yurt ortaminda yasamalari için modern yurtlarimizda çalismalarimiz sürmektedir” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA