Jandarmanin Egitim Faaliyetleri Sürüyor
Kayseri’de jandarma ekipleri tarafindan özel bir sirket çalisanlarina, kadina yönelik siddetle mücadelede etkinligin ve farkindaligin arttirilmasi amaciyla egitim verdi.

Il Jandarma Komutanligi ekipleri, kadina yönelik siddetle mücadelede etkinligin ve farkindaligin arttirilmasi amaciyla “Kadina El Kal-Ka-Maz” mottosu ile çalismalarini sürdürüyor. Aile ve Sosyal Hizmetler ile koordinasyon içerisinde ve Kayseri Il Jandarma Komutanligi Trafik Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan emniyet kemeri, cep telefonu, alkollü araç kullanma, yaya önceligi, hiz kurallari ve genel trafik konularinda özel bir sirkette çalisan 110 personele bilgilendirme yapildi.
Ayrica, faaliyet çerçevesinde Içisleri Bakanligi tarafindan gelistirilen ve kadina yönelik siddet ile tacizi en aza indirmeyi amaçlayan Kadin Destek Uygulamasi (KADES) programi hakkinda da bilgiler verildi.
