Pursaklar Yaz Konserlerine Yogun Ilgi

Pursaklar Belediyesi, yaz konserlerine ev sahipligi yapmaya devam ediyor. Bu hafta Asena Bilge Atalay ve Mustafa Özcan’in sahne aldigi Yaz konserlerine yogun ilgi gösteren vatandaslar, keyif dolu anlar yasadi.

Pursaklar Yaz Konserlerine Yogun Ilgi
Pursaklar Belediyesi tarafindan Sehit Salim Akgül Amfi Tiyatrosunda her hafta birbirinden degerli ünlü sarkicilarin sahne aldigi Pursaklar Yaz Konserleri, büyük coskuyla devam ediyor. Konserlerin ikinci haftasinda sahneyi Asena Bilge Atalay ve Mustafa Özcan alirken, konser alanini hinca hinç dolduran müzik severler, keyif dolu bir yaz aksami geçirme firsati buldu. Pursaklar halkinin coskusuna ve heyecanina ortak olmak için konser alanina gelen Ak Parti Ankara Milletvekili Orhan Yegin, AK Parti Pursaklar Ilçe Baskani Servet Türkayik, Pursaklar Belediye Baskan Vekili Ahmet Öztürk ve belediye baskan yardimcilari, sanatçilarin seslendirdigi birbirinden güzel sarkilara vatandaslarla birlikte eslik etti.

“Hemsehrilerimizin Pursaklar Yaz Konserlerine teveccühü takdire sayan”

Pursaklar Yaz Konserleri ile vatandaslarin keyif dolu bir aksam yasadiklarini belirten Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "Ilçemizde hemsehrilerimizin kültür ve sanatla iç içe olabilmeleri için birbirinden farkli etkinliklerimiz tüm hiziyla devam ediyor. Pursaklar Yaz Konserlerimize katilim çok iyi. Hemsehrilerimizin teveccühü takdire sayan. Bu güzel etkilesimden çok büyük keyif aliyoruz. Önümüzdeki hafta cumartesi de Pursaklar Yaz Konserleri, birbirinden degerli sanatçilarimizla devam edecek. Tüm hemsehrilerimizi bu büyük coskuyu yasamaya davet ediyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA