AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Özhaseki'den Baskan Akman'a Ziyaret

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Yerel Yönetimler Baskani Mehmet Özhaseki, Tusba Belediye Baskani Salih Akman’i makaminda ziyaret etti.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Özhaseki'den Baskan Akman'a Ziyaret
Çesitli açilis ve programlara katilmak üzere Van’a gelen AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Özhaseki, Tusba Belediye Baskani Salih Akman’i ziyaret etti. Ziyarette yapilan hizmet ve yatirimlar hakkinda Özhaseki’ye bilgi veren Baskan Akman, Tusba’yi hak ettigi yere getirmek için ekip arkadaslariyla birlikte yogun bir sekilde çalistiklarini söyledi.

Göreve geldikleri günden itibaren ilçede kültür, turizm, çevre, spor, sosyal ve altyapi alanlarinda bölgesinde örnek teskil eden belediye hizmet binasi, kent meydani, Tusba ilçesi sahil turizm imar plani, Iskele sahil bandi, Iskele-Kampus arasi 5 kilometrelik sahil yolu, Ayanis kadinlar plaji, makine ikmal garaji, toplum yasam merkezi, semt sahalari, tribünlü futbol sahasi, spor kompleksi, yari olimpik yüzme havuzu, Tusba konutlari, 22 kirsal mahallede kilit parke yol yapimi, model ceviz bahçe kurulumu, hayvan su içme sivat kurulumu, bes kirsal mahalleye hayvan sundurma yapimi, 24 mahalleye eyvanli çesme yapimi, Semsibey ve Beyüzümü mahalle park projeleri gibi büyük projeler hakkinda bilgi verdi. Baskan Akman’ dan yapilan çalismalar hakkinda bilgi alan Özhaseki ile beraberindekiler daha sonra belediyeden ayrildilar.
Kaynak: İHA