Mardin'de Oto Hirsizlarini Güvenlik Kameralari Ele Verdi

Mardin’in Kiziltepe ilçesinde polis ekipleri, oto hirsizligi ihbari üzerine çalisma baslatti. Ekipler güvenlik kamerasi görüntülerinden süpheli O.D. ve M.E.Ö.’yi gözaltina aldi.

Mardin'de Oto Hirsizlarini Güvenlik Kameralari Ele Verdi
Kiziltepe Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro ekipleri, Firat Mahallesi 415 Sokak üzerinde yasanilan oto hirsizligi olayi ile ilgili çalisma baslatti. Güvenlik kameralarini inceleyen polis ekipleri olayi gerçeklestiren süpheli O.D. ve M.E.Ö. oldugunu tespit etti. Ekipler süphelilerin oto hirsizligi suçundan çok sayida suç kaydi oldugunu belirledi. Ekipler, sahislarin teminine yönelik çalismalarda her iki sahsin da Sanliurfa’nin Ceylanpinar ilinde ikamet ettiklerini tespit etti. Kiziltepe Asayis Büro Amirligi ekipleri Ceylanpinar’da sahislarin ikametinde arama yapti ve arama sonucunda O.D. isimli süpheli evinde yakalandi diger süpheli sahis M.E.Ö. ise Viransehir ilçesinde yakalandi.

Sahislar emniyette vermis olduklari ifadelerinden 47 DE 162 plaka otomobili Kiziltepe ilçesinden düz kontak yöntemiyle çalistirarak çaldiklarini ve araci Viransehir ilçesinde A.Ç. isimli sahsa 5 bin TL karsiliginda sattiklarini beyan etti. Araci satin alan sahisla birlikte Kiziltepe’ye getirilen süpheli sahislarin gerekli yasal islemleri için adliyeye sevk edildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA