Hayirsever Is Insanindan Salihli'ye Aile Sagligi Merkezi

Manisa’nin Salihli ilçesinde hayirsever is insani Mehmet Koç’un destegiyle Aile Sagligi Merkezi yapilacak.

Hayirsever Is Insanindan Salihli'ye Aile Sagligi Merkezi
Salihli Belediyesinin yer tahsis ettigi 225 metrekare büyüklügündeki alan üzerine insa edilecek olan Aile Sagligi Merkezi, Dedetasi ve Beseylül mahallelerinde yasayan vatandaslara saglik hizmeti verecek.

Salihli’nin Dedetasi ve Beseylül mahallelerinde yasayan vatandaslara saglik hizmeti verecek olan Aile Sagligi Merkezi protokolü, Belediye Baskani Zeki Kayda ile hayirsever is insani Mehmet Koç imzaladi. Aile Sagligi Merkezi insaatinin kisa zamanda baslayacagini belirten hayirsever is insani Mehmet Koç, yapilacak olan Aile Sagligi Merkezinin Dedetasi ve Beseylül mahallelerine hayirli olmasini diledi.

Imza töreninde konusan Baskan Kayda, Salihli Belediyesi olarak her alanda hizmet verdiklerini belirterek, “Saglik hizmetlerine insanlarimizin kolayca ulasmasini saglamak için eksikligini tespit ettigimiz tüm mahallelerimizde aile sagligi merkezleri ve saglik evleri yapiyoruz. Salihli ilçe merkezimiz ile mahallelerimize 8 yilda 5 Aile Sagligi Merkezi ile 10 saglik evi yaparak vatandaslarimizin hizmetine sunmustuk. 2022 yilinda, iki mahallemizin ortak saglik hizmetinden faydalanacagi sekilde Keli ve Gaffar Okkan mahallemiz ile Atatürk mahallemize, yine iki mahallemizin ortak saglik hizmetinden faydalanacagi sekilde Dedetasi ve Beseylül mahallelerimize de Aile Sagligi Merkezi kazandirmanin mutlulugunu yasiyoruz. Belediyemize ait olan arsayi, Meclisimizden aldigimiz yetki ile Aile Sagligi Merkezi yapilmasi için tahsis ettik. Hayirsever is insani ve sevgili kardesim Mehmet Koç, iki mahallemize saglik hizmeti verecek olan Aile Sagligi Merkezinin yapim isini üstlendi. Hayirsever kardesime, hemsehrilerim adina tesekkür ediyor, Aile Sagligi Merkezinin Salihli’mize, Dedetasi ve Beseylül Mahallelerimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Imza törenine, Belediye Baskani Zeki Kayda, Baskan Yardimcilari Mahmut Süreyya Karaoglu ve Ibrahim Karaca, Dedetasi Mahalle muhtari Telat Duran, Beseylül Mahalle muhtari Salih Baldan ve is insani Mehmet Koç katildi.

Kaynak: İHA