Izmir'de Dini Nikahli Esi Tarafindan 51 Yerinden Biçaklanan Kadin Yogun Bakimda

Izmir’in Konak ilçesinde, dini nikahli esiyle kiskançlik meselesi yüzünden tartisan kadin ilk önce darp edildi, daha sonra 51 yerinden biçaklandi. Durumu agir oldugu ögrenilen tahlisiz kadin, kaldirildigi hastanede yasam mücadelesi veriyor.

Izmir'de Dini Nikahli Esi Tarafindan 51 Yerinden Biçaklanan Kadin Yogun Bakimda
Edinilen bilgiye göre olay, dün ögle saatlerinde Konak ilçesine bagli Lale Mahallesi 2250 Sokakta bulunan bir evde meydana geldi. Iddiaya göre, Havva Ç. (20) dini nikahli esi E.D. ile misafirlige gitti. Burada kiskançlik nedeniyle Havva Ç. ile E.D. tartismaya basladi.

Çikan tartismanin ardindan evden çikmak isteyen Havva Ç.’yi biçakla rehin alan E.D., ilk önce darp etti, daha sonra biçakla saldirarak yaraladi. Çiglik seslerini duyan vatandaslarin durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayida polis ekipleri ve saglik ekibi sevk edildi.

Önce darp etti daha sonra biçakla yaraladi

Olay yerine gelen saglik ekiplerinin yapmis oldugu kontrollerde durumunun agir oldugu belirlenen Havva Ç., ambulans ile Saglik Bilimleri Üniversitesi Tepecik Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Burada tedavi altina alinan Havva Ç.’nin 51 yerinde biçak darbesi oldugu tespit edildi. Dini nikahli esi tarafindan önce darp edilen daha sonra da biçakla yaralanan tahlisiz kadinin hastanede yasam mücadelesini sürdürdügü ögrenildi.

Saklandigi evde polis ekipleri tarafindan yakalandi

Olayin ardindan suç aleti ile birlikte kaçan süpheliyi yakalamak için genis çapli çalisma baslatan polis ekipleri, kisa süre içerisinde süpheli E.D.’nin saklandigi adresi tespit etti. Çok sayida suçtan kaydi bulunan süpheli E.D.’yi yakalamak için harekete geçen ekipler önceden tespit edilen adrese operasyon düzenledi.

Yapilan operasyonda süpheli E.D., suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltina alindi.

Öte yandan, Diyarbakir’dan bosanma asamasindaki esini terk edip Izmir’e geldigi öne sürülen Havva Ç.’nin 4 ay önce E.D. ile tanisip dini nikah ile birlikte yasamaya basladigi ögrenildi.
Kaynak: İHA