Ayvalik'ta Ali Kocatepe Ve Aysun Kocatepe'den Zafer Konseri

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde, 30 Agustos Zafer Bayrami coskusu usta sanatçilar Ali Kocatepe ve Aysun Kocatepe çiftinin verdigi dev bir konserle zirveye çikti.

Ayvalik'ta Ali Kocatepe Ve Aysun Kocatepe'den Zafer Konseri
Ayvalik Belediyesi tarafindan düzenlenen konserde, büyük zaferin 100. yil dönümü Ali ve Aysun Kocatepe çiftinin en güzel sarkilarini Ayvaliklilar için seslendirilmesiyle taçlandi.

Ayvalik Amfi Tiyatro’yu dolduran yaklasik 10 bin kisinin Kocatepe çiftinin seslendirdikleri sarkilara eslik ettigi konserde; Cem Karaca, Baris Manço, Ilhan Irem gibi sanatçilar da sarkilarla anildi.

Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin’in ev sahipliginde gerçeklesen konserde, Ali Kocatepe’nin dillere pelesenk olan sarkilari da geceye katilanlari anilarla yolculuga götürdü.

Unutulmaz konserin sonunda sahnedeki sanatçilari selamlayan Belediye Baskani Mesut Ergin, Ayvalik’ta zaferin böylesi büyük bir coskuyla kutlandigini ve bundan da son derece mutlu olduklarini söyleyerek, kendilerini bu coskulu gecede yalniz birakmayan Ali ve Aysun Kocatepe’ye tesekkür etti.

Büyük zaferin 100. yildönümü nedeniyle düzenlenen konserde, Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin’in yani sira CHP Ayvalik Ilçe Baskani Hüseyin Salmanli, Ayvalik Belediye Meclis Üyeleri ve sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri de hazir bulundu.
Kaynak: İHA