Hasan Kilca Açiklamasi 'Karatay Kent Konseyi Artik Kabuguna Sigmiyor'

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca, son 3 yilda 653 etkinlige imza atan ve bu sayede 130 binin üzerinde vatandasa dokunmayi basaran Karatay Kent Konseyi’nin artik kabuguna sigmadigini söyledi.

Hasan Kilca Açiklamasi 'Karatay Kent Konseyi Artik Kabuguna Sigmiyor'
Karatay Belediyesi Kent Konseyi, 653 etkinlikten olusan 3 yillik faaliyet ve projelerini Kent Konseyi Dönem Sonu Istisare ve Degerlendirme Toplantisi’nda ele aldi. Toplantida Karatay Kent Konseyi Baskani Abdurrahim Arslan, Karatay Gençlik Meclisi Baskani Ahmet Babuççu, Karatay Kadin Meclisi Baskani Fazilet Koçyigit, Kent Konseyi Ortaögretim ile Sifir Atik Gruplari ve okul temsilcileri; geçtigimiz dönem hayata geçirdikleri faaliyetler ile önümüzdeki dönem planladiklari çalismalar hakkinda sunumlar gerçeklestirdi.

Karatay Kent Konseyi’nin çalismalari ve sunumlari hakkinda bilgi alan Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, toplantida yaptigi konusmada; belediye olarak benimsedikleri yönetim anlayislarinin ayrilmaz bir parçasi olduguna vurgu yaparak, Karatayli 75 bin ögrenciyi Kent Konseyi gönüllüsü olmaya davet etti. Baskan Kilca, “Gençlerimizin çok daha iyi sartlarda yetismesi için belediye imkanlarindan faydalandiriyoruz. Burada da Kent Konseyimizin tüm meclis gruplariyla büyük emekleri ve gayretleri var. Tek hedefimiz, tek amacimiz Karatay’daki tüm hemsehrilerimizin en iyi sartlarda hayatini sürdürmesi. Karatay’da 75 bine yakin ilkokul, ortaokul ve lise ögrencimiz var. Bu çocuklarimizin hepsine dokunmamiz gerekiyor. Tüm ögrencilerimiz Kent Konseyi’nin bir gönüllüsü olmali” dedi.

Karatay Kent Konseyi’nin yaninda olmayi sürdüreceklerinin altini çizen Baskan Kilca, “Karatay Kent Konseyimiz, etkin bir sekilde çalismalarini yürütüyor. Göreve gelir gelmez tüm meclis gruplariyla olusturduk. Karatay Kent Konseyimiz bizlerin de yükünü aliyor ve gerçekten de kabina sigmiyor. O kadar çok icraat yapiyor ki artik mevcut binalari kendilerine yetmiyor. Biz de Kent Konseyimize merkezi bir yerde konumlandirdigimiz yeni bir hizmet binasi kazandiracagiz. Bu binamiz ayni zamanda bir gençlik merkezi olarak da hizmet verecek. Içerisinde birçok faaliyetin olacagi yeni merkezimizin temel atma törenini yakin zamanda yapacagiz. Insallah en kisa sürede gençlik merkezimizi de tamamlayip daha iyi sartlarda gençlerimize hizmet etmeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA