Atasehir'de Papçi Ceza Ve Evdeki Saat Grubu Sahne Aldi

Atasehir Belediyesi, 30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari çerçevesinde ünlü sanatçilar Ceza ve alternatif müzik grubu Evdeki Saat Grubunu, hayranlariyla bulusturdu. Atasehirli vatandaslarin akin ettigi konser, dinleyicilerini saatlerce eglendirdi.

Atasehir Belediyesi 30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari çerçevesinde Atasehir’de bulunan Içerenköy Idman Yurdu Sahasinda Ceza ve alternatif müzik grubu Evdeki Saat Grubu konseri düzenledi.

Konsere ünlü rap sanatçisi cezanin ve Evdeki Saat’in her yastan hayrani yogun ilgi gösterirken. Genis güvenlik önlemleri alinan konser 19.30’da baslayarak gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Evdeki Saat ve Ceza konseri ile eglendiler

Atasehir Belediyesi tarafindan 30 Agustos Zafer Bayrami sebebiyle organize edilen konsere katilan dinleyiciler Ceza ve alternatif müzik grubu Evdeki Saat konseri ile doyasiya eglendi. Evdeki Saat konserinin ardindan sahne alan rap sanatçisi Ceza sahne performansiyla seyircileri eglendirdi.

“Nice zafer dolu yillara”

Konsere katilan Murat Çakir adli vatandas, “30 Agustos Zafer Bayramimiz kutlu ve mutlu olsun. Çok mutluyuz, bu sene 100’üncü yili. Atasehir Belediyesine bu konser için tesekkür ederiz. Ceza harika bir konser verdi. Nice zafer dolu yillara” dedi
Kaynak: İHA