30 Agustos Zafer Bayrami'nin 100. Yilinda Sehit Aileleri Ve Gaziler Onuruna Özel Etkinlik

Türk Kizilay Osmaniye Subesi tarafindan 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 100. yilinda sehit aileleri ve gaziler onuruna özel etkinlik düzenlendi.

30 Agustos Zafer Bayrami'nin 100. Yilinda Sehit Aileleri Ve Gaziler Onuruna Özel Etkinlik
30 Agustos Zafer Bayrami’nin 100. yili kutlamalari öncesinde Türk Kizilay Osmaniye Subesi tarafindan sehit aileleri ve gaziler onuruna özel etkinlik düzenlendi.

Korkut Ata At Çiftliginde düzenlenen gerçeklestirilen program Kur’an-i Kerim tilavetiyle baslarken atli okçuluk gösterileriyle devam etti. Esi Senay Yilmaz ile birlikte etkinlige katilan Vali Erdinç Yilmaz da sehit ve gazi çocuklarina hediyeler takdim etti.

Günün anlam ve önemine binaen konusan Vali Erdinç Yilmaz, “30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari öncesinde, sanli zaferi sizlerle beraber yad etmek için bir aradayiz. Üzerinde yasadigimiz vatan topraklari sehitlerimizin kaniyla sulanmistir ve bu aziz vatan bize sehitlerimizin emanetidir. Bu emaneti gözümüz gibi koruyacagiz, sahip çikacagiz. Siz sehitlerimizin kiymetli yakinlari, evlatlari biz her zaman sizlerle beraber olacagiz, yaninizda olacagiz ve sizlerle bir arada olmaktan da her zaman gurur duyacagiz” dedi.

Kaynak: İHA