Siirt Valisi Hacibektasoglu Köyde Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Siirt Valisi ve Belediye Baskanvekili Osman Hacibektasoglu, beraberinde Il Jandarma Komutani Tuggeneral Ugur Ertekin ile birlikte Pervari ilçesine bagli Begendik beldesinde vatandaslarla bir araya geldi.

Ilk olarak Begendik Jandarma Karakol Komutanligini ziyaret eden Vali Hacibektasoglu, tören mangasini selamlayarak Mehmetçikle sohbet etti. Vali Hacibektasoglu Begendik beldesinde piknige giden ve Müküs Çayi’na düsen arkadasini kurtarmak isterken akintiya kapilarak kaybolan hemsire Eyüp Günes ile ilgili yapilan arama-kurtarma çalismalari hakkinda yetkililerden bilgi aldi.

Vali Hacibektasoglu, daha sonra arama çalismalarinin devam ettigi Begendik beldesinde hemsire Günes’in babasi Aydin Günes ve yakinlarini ziyaret etti.

Vali Hacibektasoglu, bölgeye sevk edilen jandarma ve emniyete ait su alti ekipleri, UMKE, jandarma ve güvenlik koruculari belirlenen program dahilinde arama-kurtarma çalismalarinin devam ettigini belirtti.

Arama-kurtarma çalismalariyla ilgili degerlendirmelerde bulunan Vali Hacibektasoglu, “Eyüp kardesimizin bulunmasi için devletin tüm imkan ve kabiliyetlerinin seferber edilmistir” dedi.

Vali Hacibektasoglu, daha sonra Belde sakinleriyle bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi. Çocuklarla sohbet ederek, yakindan ilgilendi.
Kaynak: İHA